14. toukokuuta 2014

Kevätretki Tietomaahan ja Ruotsiin

Tarvitsen todellakin sen pienemmänja kevyemmän kameran. Alkavat nämä puhelinkuvat jo kyllästyttää, mutta koska oon niin innoissani tämänvuotisesta kevätretkestä, julkaisen nämä kuitenkin. Yleensä nämä minun ja Rezan retket ovat melko yllätyksellisiä ja tapahtumarikkaita, kuten olen jo aiemmin tainnut kirjoitella. Tällä kertaa kevätretki suuntautui hieman Kempelettä kauemmas, sillä pääkohteena oli Haaparanta. Aloitettiin tosin kevätretkietkot jo eilen illalla Tubasta.


Jokamiehen suosikit kävivät kuuntelemassa tulevien musaopettajien soitintenttiä eli käytännössä konserttia ja otettiin lasit kuohuviiniä, niin kuin sivistyneet aikuiset tekee. Tämmösiä perusmaanantai-iltoja. Mentiin kyllä ajoissa nukkumaan, sillä aamulla oli aikainen herätys varsinaisen kevätretken merkeissä. (Eli ollaan tosiaan aikuistuttu.)

Aamu aloitettiin tästä ihan läheltä, osallistuttiin luokkaretkelle ja mentiin Tietomaahan. Ajatus oli, että käydään vaan nopeesti pyörähtää, mutta lopulta jäätiin niin koukkuun kaikkiin laitteisiin, että ei meinattu malttaa jatkaa matkaa ollenkaan. Saatiin vielä superit rannekeetkin. Alakuvassa Reza soittaa ilmarumpuja.


Ylävasemmalla jonotetaan mäkihyppysimulaattoriin. Siis todellakin jonotettiin, että päästään hyppäämään. Oli ehkä vähän orpo olo siellä alakoululaisten seurassa, mutta onneksi ollaan molemmat niin lyhyitä babyfaceja, että ei niin erotuttu joukosta. Alavasemmalla Reza tekee stressitestiä, mikä oli osa sukupuolten eroista kertovaa tiedehommaa. Verrattiin omia tuloksia keskiarvoihin. Hienoa, että testaajien keskimääräinen ikä oli ollut ehkä sen kahdeksan vuotta, tunnettiin itsemme kerrankin keskivertoa paremmiksi...

Sitten kävin hakemassa kirpparilta kaksi tuolia ja lähdettiin ajamaan kohti Haaparantaa. Haaparannassa otin kuvan hampurilaisestani ja yhden kuvan Ikean hyllyn hintalapusta, että sepä siitä. Tällä kertaa reissu meni yllättävän paljon suunnitelmien mukaan, mitä nyt vähän levähti homma käsistä Ikeassa. Ja Skopunktenissa. Mutta sisustusjutut ja asuhommat ovat sitten erikseen, katsellaanpa niitten kanssa tässä joku toinen kerta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!