26. lokakuuta 2014

Onnea

Onnea on löytää täydellisen makuisia satsumoita. Ottaa päiväunet sohvalla. Kietoutua lämpimään shaaliin. Astua vesirapakkoon kumisaappaat jalassa. Nukkua tunti ylimääräistä talviaikaan siirtymisen vuoksi. piirtää seinään luvan kanssa. Tuntea kostea kuono poskea vasten. Seisoa kuumassa suihkussa iltalenkin jälkeen. Päättää, minkä värisellä langalla neuloa seuraava kerros. Tietää, että huomenna ei tarvitse enää herätä herätyskelloon, vaan saa nukkua pitkään. Ja tietää, että kääntyneen unirytmin vuoksi tulee herättyä kuitenkin ajoissa, joten aamulla on aikaa tehdä vaikka mitä ennen iltavuoroa.


Meinasin toivottaa hyvää viikonloppua, mutta tajusin, että nythän taitaa olla jo sunnuntai-ilta. Onnea taitaa olla myös se, että on hieman huolettoman sekaisin viikonpäivistä. Mukavaa alkavaa viikkoa, siis!

6 kommenttia:

 1. Totta, hyvät satsumat ovat elämän pieniä iloja :D Kylläpä harmittaa kun ostaa ison kasan ja heti ensimmäisen kuoritun kohdalla huomaa että satsumassa/mandariinissä/klementiinissä on paksu kuori, jota saa jäystää viisi minuttia suussa tai sitten ne ovat vaan niin kirpeitä että pitää sylkäistä samantien biojäteastiaan. PS. Säikähdin tuota kuvaasi, kun silmät aukesivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä en yleensä ees osta kun muutaman kerrallaan. Eka testaan ja sitten haen ison kasan lisää, jos ovat hyviä. Ja vain harvat kelpaavat. :D

   Hah, tuo giffihän oli sitten oikeen onnistunut, kun se on näin pelotellut ihmisiä!

   Poista
 2. (Mäkin säikähdin! :D) Ihania syksyjuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vähän etukäteishalloween-tunnelmissa täällä ilmeisesti... :D Mutta joo, minusta tää aika vuodesta pitäs pyhittää nimenomaan kotisohvalla makoiluun. Kaikilla pitäs olla kuukausi vapaata, koska ei nyt jaksa touhuta mitään, kun tekis vaan mieli nukkua.

   Poista
 3. Some of these I can relate to, some only now that I live in a country where it gets cold and a warm blanket is appreciated. Nice post.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. And it's nice to hear about you, for long time! :) Thank you!

   Poista

Kiitos kommentistasi!