10. syyskuuta 2010

Kalajuttu

Koska oon niin ahkera koululainen, hamstraan näitä ylimääräisiä opintopisteitä. (Valitsen siis mieluummin koulun, kuin pitkät yöunet..) Tänään minulla oli metsästys- ja kalastuskurssin kalaretki. Kalastuksesta en niin tiijäkkään kauheesti, mutta sain kuitenkin kaksi kalaa (eli kaksi kolmasosaa koko saaliista, jos alan leuhkii)!


Tehokalastusta, kahella vavalla yhtä aikaa. Eka soudin minä ja sitten vaihettiin Elinan kanssa osia. Oltiin luontoystävällisiä, eli ei käytetty moottoria ollenkaan. Kunto kasvoi ja blaa blaa... Ja meillä oli vasemmankätisten kelatki vielä.


Voiko pienestä hauesta enempää riemastua?! Samaa vetää tuommonen idioottihymy naamalle, onhan se sentään kala. Paino ainaki kolme kiloo toi. (Kuva vääristää tuota jotenki kummasti.) Elinan kissa sai hyvän aterian, kun ei saatu irrotettua sitä koukusta elävänä. (Kaikki luonnonsuojelijat, menkää muualle valittamaan, minä sentään sain kalan.)


Ja sitten se about noin suunnilleen viiden kilon lohi! (Miinus jotain neljä kiloo.) Tuli kauhee ongelma nyt, että laitanko viikonloppuna opiskelijaruuaksi uunilohta vai vasapaistia?! (Huomioi kumpparit, meijän miesopettajakin kehui niitä oikein hyviksi. Haha.)

Että vois kait sen perjantain huonomminkin viettää... Mukavia viikonloppuja ja käykäähän kalassa!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!