14. syyskuuta 2010

Kun Batman täytti vuosia

Joka ei jaksa kuunnella koirajuttuja, voi skippaa tämän nyt ja lukee sillä aikaa jotain muuta.

Pikkusen reilu vuosi sitten vinguin Tommin suostumaan koiranhankintaan ja oikeastaan lähes tarkalleen vuosi sitten löysin Sarin kennelin, jossa sattui olemaan juuri pentuja tulossa. Jo ensimmäisessä vastausviestissä taisin saada tiedon, että pennut olivat juuri syntyneet. Yritin toki olla innostumatta, mutta melko mahdoton tehtävä. Jonku ajan päästä saatiinkin hakea tämä karvamöykky lopultakin kotiin!


Batman ekana iltana uudessa kodissa. Ei kaveri paljoo hätäilly, kävi vaan pitkäkseen ja alko kuorsaa. Sori, nyt tulee kauheeta siirappia, mutta kyllä se minun sydämen vei. (Ja äitin, joka lellii Batmanin pilalle, kun mennään kyläilee...)


Batmanin eka koirakaveri oli ihana Ren, joka oli ensin kauhean mustasukkainen Batmanista. Kaksi päivää mökötettyään Ren kuitenkin alko oleen Batmanin paras kaveri ja jopa puolusti Batmania muita koiria vastaan, jos ne ees vilkaisi Batmaniin. Kovin kauaa Ren ja Batman ei ehtiny kuitenkaan hengaa, ku Ren sai sydänkohtauksen seuraavana talvena. 


Sori kuvanlaatu, mutta nää on alunperin pienennetty ja nyt venyttelin niitä isommaks, koska haluutte varmaan nähä sen Batmanin. Näissä kuvissa se on nimittäin niin pieni vielä, että tarvis melkeen suurennuslasin.


Batmanin paras kaveri nykyään on meijän Möhis. Oon aina haaveillu koirasta ja kissasta, jotka oiski parhaat kaverit. Kissa ei oo meijän, mutta on silti Batmanin paras kaveri, joten se riittää. Parhaita tyyppejä nää.

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, siksi tämmöinen kuvaoksennus. Tää kyseinen otus oksensi muuan yö lähes jokaiselle tämän talon matolle. Se on tuhonnut muun muassa 40 euron uunivuoan ja viisi kasvia. Se ajaa minut vararikkoon vakuutusmaksuineen ja hermoraunioon tempauksineen. Se on maailman parhain otus.


Batmanin yksivuotispotretti. Tasapuolisuuden vuoksi myös Möhis, joka oli mukana juhlahumussa, vaikka juhlavieras Sirpa meinaskin raukan syödä.Batman ja juhlakakku. (Batman ei ole masentunut, sitä vaan tympäsee, kun kakkua ei saa jo syödä.)


Ja meille muille oli lettuja ja tortillasipsejä. Aika namit synttärit ja huippumeininki!! Oli ilmapallot ja kaikki!

P.s. Kuka haluu tulla meille tiskaamaan?

3 kommenttia:

 1. voi ei miten sulosia kuvia! varsinki tuo yhteiskuva (:

  VastaaPoista
 2. Batman sanoo, että vaan tytöt on söpöjä. Se ei siis tunnusta olevansa söpö, vaikka tykkää kuitenki ku sitä kehuu söpöksi.. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania koiria! ♥
  Kiitos vierailusta ja kommentista. :-) Juu-u "Kajjaanissa" oon syntyny ja Purolassa asunu Lamminkadulla (muistaaksen) muutama vuotta. Siellä (Kajaanissa) sitten asustelee paljon sukulaisia. :-)

  Arina
  - anira.vuodatus.net

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!