8. syyskuuta 2010

Koti: Makuuhuone

Minulla oli eilen siivouspäivä, siis heti kun sain tämän talon tuuletettua tyhjäksi savusta... Lupasin ehkä joskus tehdä postauksen makuuhuoneesta ja tarkistin, että en ole sellaista koskaan tehnyt. Eli oisko nyt vaikka aika lunastaa lupaukset, sillä yllätyin, miten kivan tuosta makuuhuoneesta sai, kun sen siivosi. (Joo, suosittelen kokeilemaan.)

Yöpöytä, jossa on itserakkaasti omakuva. (Tai no, onhan tuossa Tommikin.)
Nalle nukkuu nykysin minun vieressä, koska muuten sängyssä olisi luonnollisesti liikaa tilaa. Nukun sitten ahtaasti Batmanin ja nallen välissä... Söpöä, sain nallen Tommilta joululahjaksi ja se on ihan valtava, joten se on pakko ottaa osaksi sisustusta.
Demijulisteet rulez. Ei  hakata nauloja tämän kodin seinille, joten sinitarra saa luvan kelvata. Siksi julisteet ei myöskään oo näteissä kehyksissä ollenkaan. Teini-ikä rulez!!!11

Puhuinko jo siitä itserakkaudesta?! Liimasin kaapinoviin kuvia itsestäni, mutta hei, minulla on hyvä selitys! Noi kuvat oli niin herkullisen värisiä, joten ne on täydellinen sisustuselementti. En sitä paitsi oo ihan jokaisessa niistä...

DIY-lyhtyjä, joita en kai oo koskaan käyttänyt, paitsi tuolleen pölynkerääjinä, joina ne toimivat erinomaisesti.

Meikkauspöytä, joka ei nyt oo kovin nätissä järjestyksessä, vaikka yritin järjestellä sitä tätä kuvaa varten. No, aina ei voi onnistuu, joten miksi suotta stressaa. (En löydä mitään, jos tavarat on liian hyvässä järjestyksessä.)

Ripustan koruja seinille, koska samahan se on. Keräävätpä paremmin sitä pölyäkin! Ja muistuttavat, että niitä voisi käyttää, jos niitä kerran on olemassa, haloo!

Lisätodisteita hamsteriluonteestani: Paperikassi sisustuselementtinä. (Sopii hyvin yhteen tuon Ikea-nimisen norsun kanssa, josta jo aiemmin taisinkin avautua. Suvi 21 vee saa tuliaisiksi pehmoleluja. Kertoo hyvin minusta.)

Sängyn yläpuolella roikkuu unisieppari, jonka hankin joskus Tallinnasta, kaupasta jossa soitettiin Värttinää. En voinu sitten kuvata koko unisiepparia, vaan tuon yhden siitä roikkuvan minisiepparin, mutta voin kertoo, että tuossa siepparissa on ihana tuulikello! (Sääli, ettei tää talo oo ihan niin huonossa kunnossa, että täällä tuulis sisälläkin.)

Kuviin panostaminen on yliarvostettua. Missä muka sanotaan, että pidän jotain valokuvablogia?! (No siis älkää lukeko tämän blogin kuvausta, ok?) Seuraavaksi voisin tehdä kunnollisen postauksen tuosta olohuoneesta, josta tykkään valtavasti, mutta jossa en koskaan vietä aikaa, koska tietokone on tietokonehuoneessa ja televisiota meillä ei ole. (Tiedän, säälittävää.)

P.s. Lisäsin nyt testimielessä kuvia photobucketin kautta picasan sijaan, joten huutakaa kovaa, jos niiden näkymisessä on jotain ongelmia tms.

2 kommenttia:

  1. kivoja nuo valokuvat, pitäs itekki kehtiellä jotain.. ja oih demijulisteet on hienot! mulla oottais samat tuola kaapisa mutta ei oikeen vain sovi huoneen "sisustukseen" :/

    VastaaPoista
  2. Sitä joutuu kehittelee kaikkee, kun on köyhä opiskelija. :) Ehkä niillä julisteilla sais just jotain uutta siihen "sisustukseen" tai sitten alat kehitellä jotain täysin uutta niiden ympärille, kokeilemaan vaan!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!