11. lokakuuta 2010

111010

En voinu vastustaa otsikkoa. Että ei minulla oo oikeestaankaan mitään asiaa. Aattelin jakaa kuitenkin tässä tekosyynä sen viikonlopun ainoan julkaisukelpoisen kuvan, joka selittää, miksi en paljon oo koneella istunu bloggailemassa. (Kuvan, jossa ei näy kuolleita eläimiä tai ihmisiä, joiden kuvaa en halua luvatta julkaista tai kuvan, jossa en näytä ite täysin idiootilta.)


Täällä nää minun miespuoliset kaverit täällä väittää, että metsästävillä naisilla on pisimmät jonot miesrintamalla. (Ainaki täällä pohjosessa...) En nyt tiijä, miten fakta toi on, mutta totta on ainakin nähtävästi se, että se on iso plussa, jos nainen ymmärtää, miks mies lähtee syksyisin joka helkkarin viikonloppu ennen kukonpierasua mehtään ja tulee vasta iltamyöhällä. Ja sen päälle pitää vielä ymmärtää, miks se mies on reissun jälkeen liian väsyny laittamaan ne märät sukkansa pyykkikoriin saati pesukoneeseen saakka. Ja sen päälle vielä täytyy muistaa, että ruoan pitää olla valmis just samalla hetkellä, ku mies tulee kotiin. Ja saunan kans. Ja sitten saunan päälle naisen ois vielä hyvä hieroa hartioita, koska se aseen kantaminen on vaan niin rankkaa. Käytännössä naisen tarvii metästää ite, että se voi ymmärtää metsästävää miestä.

Ja sitten on tää ongelma, että entä jos molemmat metsästää? Kukaan ei oo keräämässä niitä märkiä sukkia lattialta, kukaan ei oo laittamassa ruokaa eikä lämmittämässä saunaa. Siksi minäki oon tehny fiksun valinnan ja hommannu miehen, joka ei metsästä. (Tähän väliin Tommi haluaisi varmasti huomauttaa, että se ei siitä huolimatta oo tossun alla, joten teen ilmoituksen sen puolesta.)

4 kommenttia:

  1. Mainiota tekstiä! Ensimmäinen kerta kun tähän blogiin eksyin, mutta tuskimpa jää viimeiseksi. Ja metästystä/kalastusta ymmärtävät naiset kyllä saa aika paljon ekstrapojoja verrattuna meikkausta/shoppailua harrastaviin naisiin :D

    -manu

    VastaaPoista
  2. Tervetuloo! Heh, mut sääli, että tää metästyshomma ei päde etelämmässä osassa Suomea...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!