26. syyskuuta 2011

Maailman tehokkain maanantai


Vihjailinkin jo, että viikonloppuna oli tarkoitus käydä kokeilee geokätköilyä ja löytää edes yksi kätkö. No, lauantaina lähdettiin ostamaan wokkipannua ja sillä reissulla meni useampi tunti. Kun lopulta selvittiin siltä reissulta, niin laitettiin ruokaa ja pistettiin Star Wars pyörii. Ei oo nähtävästi enää sellaista vaihtoehtoa, että en tunne kyseistä saagaa, joten katsottiin sitten viikonlopun aikana neljä ensimmäistä osaa. Alan olla vähitellen inessä. Ja silloin, kun ei jaksettu keskittyä Tähtien Sotaan, niin katsottiin Pasilaa. Toisin sanoen tuijotettiin ruutua sen sijaan, että ois ulkoiltu. (Meinattiin tosin ostaa joku Star Wars -legoalus ja koota sitä. Oltiin hengattu Prisman leluostatolla vartti, kun lopulta tuumailtiin, että ehkä toisella kertaa sitten.)


Tulin eilen kotiin, päätin valita Valtion Rautateiden sijaan Matkahuollon ja sain siitä sitten matkapahoinvointia. Ensi kerralla ostan oman auton. Mutta se matkapahoinvointi oli oikeastaan oma vika, koska selasin alkumatkan Facebookia. Pitäis vaan muistaa keskittyä siihen ikkunasta ulos tuijottamiseen. Ei millään pahalla VR:ää kohtaan, mutta vaihteeksi ihan mukava, kun ei tartte jännittää, että paljonko ollaan myöhässä. Mutta toisaalta se taas vie kaiken yllätyksellisyyden tuosta hommasta.

Tänään oon ollu taas sitten supertehokas. En osaa ilmeisesti jakaa tekemistä tasaisesti usealle päivälle vaan teen kaiken samaan aikaan. Aamulla pyörähdin koulun kirjaston kautta opintotoimistoon hakemaan opiskelijatodistusta opiskelijakortin tarraa varten. Sitten kipitin koululle tarkistamaan sähköpostin ja toteamaan, että minulle olisi eräs toinenkin todistus opintotoimistolla, joten ei kun uutta reissua... Sitten kirjoiteltiin viisi sivua ryhmätyötä, jonka jälkeen ajoin Matkahuoltoon hakee sen uuden tarran opiskelijakorttiin ja sitten keskustaan Kelalle hoitaa opintotukiasioita. Sitten ajoin vielä postiin hoitaa osoitteenmuutoksen, kun siinä on ollut kaikkea häikkää. En tiedä, missä minun postit ees menee nykyään, mutta ainakin yks kirje on löytäny perille, vaikka osoite oli lähinnä sinne päin. Sitten kävin vielä pikaisesti kaupassa ja sen jälkeen oonkin lukenu reippaat kaksikymmentä täytettyä vastauslomaketta opinnäytetyötä varten.


Nyt aattelin tehä pienen lihaskuntotreenin tämän minun reistailevan selän kanssa ja sen jälkeen meen vielä naapuriin tekemään toista ryhmätyötä tälle päivälle. Ehkä sen jälkeen vois hetken levähtää ja tuijottaa vaikka telkkaria ja olla menemättä ja ajattelematta. Huomenna otan ehkä rennommin, minulla on vaan yks tärkee, mutta nopea asia hoidettavana. Sitten sovin jo näkeväni yhtä kaveria ja illaksi voisin mennä moikkaa sitten jotain toista kaveria. Ja kohta on tämäkin viikko paketissa ja viikonloppu onkin sitten täyteen buukattu, harrastusten puolesta. (Siihenkin liittyy GPS, mutta ei oo geokätköilyä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!