26. marraskuuta 2012

Hieno neiti

Useemman yön putki takana ja silmäpussit on sen mukaiset. Ihan oikeesti, ostin jo valokynän, mutta sekin on lähinnä vitsi näiden säkkien kanssa. Onneksi tiedossa on vastaavasti muutama yö vapaata. Käytin ekan ns. vapaapäivän (En suinkaan nukkumiseen...) kaupungilla ja näin Rezaa, pitkästä aikaa. Ajatuksena oli käydä brunssilla, mutta koska maanantai-iltapäivä ei oo suosituinta brunssiaikaa, niin päädyttiin sitten ihan omaan brunssiin. Kasvispiirakkaan ja salmiakkujuustokakkuun. Ja isoon kupilliseen kahvia! (Vaikka oikeestihan oon lopettanu kahvinjuonnin, mitä nyt kiskon sitä menenään vähintään sen kupin yössä.)


Koska ollaan niin tehokkaita shoppailijoita, niin käytiin myös kaupoilla. Suunnitelmissa on oikeestikki ollu jo pitkään ostaa minulle talvikengät, joten ihan pätevä syy. Talvikenkien jälkeen poikettii kuitenkin muutamassa muussakin putiikissa ja ostin mm. korvikset. Hauskaa sinänsä, että minullahan ei ole korvakorureikiä. Joskus pienenä niitä äitiltä kinusin ja en saanut. Siinä vaiheessa, kun minulla olisi ollut riittävästi ikää perustella tahtomani, niin ei enää kiinnostanut. Ihmiset kuitenkin luulee usein, että minulla on pienet rei'ät korvissa, kiitos kahden minimaalisen luomen. Luonnon omat feikkirei'ät.

Ostin nyt sitten vastapainoksi ihan feikkikorvakorut, eli tuommoiset nipsut. Katsotaan, tuleeko käytettyä vai onko tämäkin näitä heräteostoksia, jotka jää laatikon pohjalle makaamaan... Mutta voi vitsi, miten tunsin itseni hienoksi nuitten nappien kanssa!


Ostin samalla reissulla myös luomivärit. Olin ilmeisesti unohtanut, miten käsi tuossa luomivärihommassa olen. Oon päättäny, että luomivärileikeillä ei ole mitään yhteyttä muuhun taiteellisuuteen. Olin aina hyvä kuviksessa, mutta voi hyvänen aika, jos minun pitäs tehä joku kuuma smokey eye itselleni. Totesin tuossa kokeillessani, että näytän lähinnä (anteeksi nyt vain tämä vertaus) perheväkivallan uhrilta. Tai vaihtoehtoisesti siltä, että nyt on taas Suvi 4v. löytäny äitin meikkikaapille. Miten en vaan voi oppia?! (Ja toinen on näköjään tuo kulmien nätti piirtäminen, mitä vois treenata hiljaa itekseen...)

Nyt aattelin kokeilla jotain niinkin extremeä, että menen nukkumaan jo puolen yön aikaan. Ja nukun niin pitkään kuin vaan nukuttaa. Katsotaan saanko unta nyt vai vasta aamukuudelta, mutta viime yön ennakointi eli neljän tunnin unet vois lupailla pikaista sammumista.

4 kommenttia:

 1. Mikä nostalgia! Pienenä aina piti kokeilla mummin laatikoiden kätköistä kaikkia nipsukorvakoruja. Mun korvisreiät on menny vajaa 10 vuotta sitten umpeen ja oon harkinnut, josko joskus ottaisi uudestaan. Toisaalta siihen on niin tottunut, ettei niitä reikiä ole..hmm.
  Itsekään en ole kovin kummoinen luomivärin sutija taidoiltani, mutta sitkeästi aina yritän. Ehkä se vielä joskus onnistuu niin kuin haluaisin :D

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo on kyllä ihan näppärät, tosin en tiijä miten kauan säilyvät tallessa. Varmaan lentelevät melko helposti pois korvista!? En tiijä, laitan testiin ja pistän raporttia tulemaan... ;) Minä aina uskottelen itelleni tuossa luomivärihommassa, että harjotus tekee mestarin. Toistaiseksi ei näytä kauheen lupaavalta. :D

   Poista
 2. Salmiakkijuustokakku? Luinko oikein? Kuulostaa jännältä! Ja en mäkään osaa käyttää luomivärejä, haluisin osata tehdä joskus semmosen hienon smokey eyes-meikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, salmiakki-sitruuna -juustokakku, aivan superhyvää! En kyselly, että miten se oli tehnty mut nam! Eikä niin makee miltä kuulostaa, sopi siis minulle. Pitäs ehkä käydä jossain meikkauskurssilla, niin vois päästä jonkinlaiseen alkuun. Tosin oon kahtonu puolet netin tutorialeista, niin silti ei onnistu! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!