1. marraskuuta 2012

Yhden hengen halloween

Minulla oli tänään siivouspäivä. Alotin imuroimalla ja siihenhän se sitten jäikin. Sen jälkeen sain taas jostain jonku inspiraation ja taas mentiin. Koska minulla ei oo tiedossa mitään kivoja naamiaisia ja vähän niiku missasin taas halloweenin, niin pijin omat pikku bileet. Siis maalasin naamaani ja söin mokkapaloja. Oli kyllä mukavat juhlat ja seurahan oli mitä mainiointa.

Jes, minun piti mennä tänään ajoissa nukkumaan. Siis meinaan nyt jotain kahta tms. mutta kello on jo yli kolme. (Toisaalta se on melko ajoissa siihen nähden, että normaalisti meen nukkuu aamu seiskalta...) Mutta ilta meni haahuillessa Rezan luona suunnittelessa meijän tulevaisuutta urheiluhierojina ja kotiin tullessa minun teki vielä kauheesti mieli spagettia ja jauhelikastiketta, joten jouduin vielä keittiöhommiinkin. Nyt meen kyllä nukkuu aivan heti, niin oon huomenna sitten skarppina lähössä ostaa kirjahyllyä!

Meikit oli kyllä oikeestikki luonnossa ihan jäätävät, mutta kamera taas söi silti niistä puolet. Minä se en sitten koskaan opi...

2 kommenttia:

 1. Aika hyvän kuuloiset -ja näköiset- halloweenkemut siulla ollu! ;) Miulla taas kaveri pitää huomenna pienet halloweenjuhlat, niin kiva päästä fiilistelemään.

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän jotku oikeet juhlat ois kivemmat. Nää oli vähän nolon yksinäiset... :D Mut huippua, että sinä pääset juhlimaan, juhlihan miunki puolesta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!