29. marraskuuta 2012

Yövaloa

Ostin tässä uuen lampun. Aivan sallittua näin syksyllä. (Miks koen tarvetta perustella aina kaikki nämä ostokseni niin tarkkaan?!) Oikeesti tarvitsisin kattolampun tahi parikin, ja oon metsästäny niitä. Löysinkin sitten täydellisen parin (Olohuoneessa on tyhmästi kaks paikkaa, toinen toisessa laidassa huonetta..) mutta niitten yhteishinnaksi ois tullu joku neljäsataa, nii onko se vähän liikaa..? No, ostin sitten heräteostoksena ja korvaajana pöytälampun, joka toikin hetken ajan valoa tänne olohuoneeseen, kunnes halusin siirtää sen välttämättä yöpöydälle.


Tuo on vähän niiku toinen niistä olohuoneeseen etsimistäni lampuista pienoiskoossa. Eikä se kustantanutkaan kovin paljoa siihen nähden, että sain tänne vähän lisää sitä tarvitsemaani valoa. Jouduin ostaa jonkin aikaa sitten myös tuommosen kunnon herätyskellon, kun unet alko venyä ja luotto tuohon Samsungiin on välillä vähän heikkoa. Aivan kätevä tuo sen ajoittain ilmaantuva itsestäänsammutustoiminto akun säästämisen kannalta, mutta heräämisen kannalta ei ihan yhtä kätevä. Ja sillä mattoreissulla ostin taas heräteostoksena parit koristetyynyt tosiaan ja nyt en meinaa mahtua ite tuonne sohvalle. Pitänee alakaa kasaamaan osaa jo tuonne sängylle.


Sitten makkarissa on kans tuo ihana peili! (Ja näköjään onnistuin vielä paljastamaan tuon purkamattoman muuttolaatikonkin epähuomiossa... Eihän tässä ollakaan asuttu kuin pari kuukautta. Mutta minulla on hyvä selitys! Nimittäin kirjahyllyn puute!) Muutapa tuolla makkarissa ei sitten kuvaamisen arvoista ookkaan. Olohuoneen karvalankamatto lentää sinne siinä vaiheessa, kun saan sen uuden maton sinne olohuoneeseen. Samalla makkarin ikivanha matto menee varastoon. Kyseinen matto oli meillä lapsuudenkodissa sillon kun synnyin, joten se alakaa olla melko nuhrunen, koska minäki alan olla jo niin vanha yhyy.

Toki voin kuvailla tuon makkarin kokonaisuudessaan sitten jossain vaiheessa kun saan ostettua sen laajakulmaisemman objektiivin. Nämä kuvat on siis otettu suunnilleen vastakkaista seinää vasten, joten vähän heikkoa tuo sisustuskuvaus tällä hetkellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!