28. joulukuuta 2012

Painia oven kanssa

Kukkaan muu ei oo kyllä yhtä sählä kun minä. Juoksin toissayönä töissä oveen pahki ja sen seurauksena puolet habasta oli mustana ja aivan kosketusarkana. Huokailin jo facebookissa, että onneks on tämmönen talvikausi, ettei tuu pahemmin t-paitoja ja toppeja käytettyä. Ois nimittäin oikeesti tosi hauskaa selittää kaikille, että no siis oikeestikki kävelin päin ovea...


Pahin tummuus on jo hävinny, parhaimman näkönen mustelma se oli tänä aamuna. (Ja sitä paitsi näköjään rajailin alaosan koko komeudesta pois...) Nyt se on jo alkanu vihertää ja ei näy kuvassakaan niin upeena mitä on luonnossa. Mut tuhokipee se on edelleen! 

Viime yö olikin sitten tältä erää minun viimeinen, vuojen vaihteen kun siirryn tekemään päivää vähän muissa tehtävissä. Ihan hyvä vaan, alkoi nimittäin olla sen verran väsynyttä tuossa viimeisessä yössä, että onnistuin sohimaan itelleni kolme haavaa. Enkä ees tiijä mistä ne tuli. En oo mielestäni aina ollu tämmönen koheltaja, mutta toisaalta en oo ennen yötöitä nukkunutkaan joka yö kellon ympäri tai vaihtoehtoisesti kolmia päiväunia.


Toisaalta en oo ikinä koskaan ennen ostanu energiajuomaa, mut viimesien yövuorojen kunniaksi ajattelin testata. Kyllähän se piristi toki kevyesti, (En uskaltanu ees juua koko pulloo kerralla näin noviisina.) mutta mitään pärinöitä se ei aiheuttanu. Mikä pettymys. Ehkä ens kerralla kokeilen ostaa ESsiä, ehkä se pärisisi paremmin..?

Loput tuosta energiajuomasta joinkin sitte tänään vapaapäivän kunniaksi. Yritän nyt kääntää rytmiä niin, että herään jo aamupäivästä, joten en menny sitte nukkumaan ollenkaan, mitä nyt yhet tunnin päikkärit vetäsin tuossa ensiavuksi. Eli käytännössä oon nyt valvonu yli vuorokauden. 


Minulla oli aikomuksena siivota ja etenkin tiskata täällä tänään, mutta no, arvatenkin tuo sohva on jumittanu minut melko tiukkaan kiinni. Ainoo mitä tein, niin treenasin nopsaa ja venyttelin vähän, koska oon ollu viime aikoina niin laiska tuon asian suhteen. Meinaa nimittäin taas selkä vähän vihotella treenittömän kauden jälkeen. Ei kiva. 

Huomenna meinaan olla kuitenkin aktiivisempi ja raahautua ihmisten ilmoille. Tajusin just, että tartten uuden kalenterin ja lisäksi voi olla, että oon huomenna yhtä uutta kokemusta rikkaampi! Tämä suunnitelma on tosin vielä vähän auki, katotaan vireystiloja jne. Mutta ainakin lupaan poistua tästä kämpästä!

4 kommenttia:

 1. Hyvä homma että pääset noista yö-töistä pois, meinaa vissii käydä vähän vaaralliseksi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei tuo väsymys vissiin oo mikkään paras työkaveri... Vaikka sinänsä en huomaa töissä ollessani sitä väsymystä, paitsi just näistä koheltamisista.

   Poista
 2. Mulla on samassa kohtaa mustelma! Mutta se tuli siitä kun koira juoksi päin tai oikeastaan läimäs tassullaan melko rajusti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! :D Tuo ois kyllä minullekin hyvin todennäköinen syy saaha mustelma.. Ja ehkä paljon "kivempi" kuin että juoksin päin ovea.

   Poista

Kiitos kommentistasi!