27. kesäkuuta 2013

Koitelissa

Jotta tämä blogi ei aivan kuolisi kesän helteisiin, heitän tänne parit kuvat yhden illan extemporee -reissusta Koitelinkoskille Kiiminkiin. Alunperin kyseessä piti olla ihan vaan kuvauskeissi, mutta matkalla pysähdyttiin huoltikselle ostamaan makkarat, sinapit ja vihannesveitsi, koska meillä ei luonnollisesti ollut puukkoa omasta takaa ja Pasi tarvitsi vihannesveistä muutenkin. Ajoi saman asian. Oli hienoa vetää niitten reppuselkäisten ja vaelluskenkäisten ihmisten seassa sandaaleissa, hameessa ja s-marketin muovipussi kädessä.

Pasi löysi paholaiskiven, joka levitti meijän matkamuovipussin täyteen jotain limaa. Ensin syytettiin hyttysmyrkkyä, mutta meillä ei ollut tarpeeksi todisteita sitä vastaan, joten päädyttiin noitakiveen. Pasi löysi myös mörkökiven, mutta hukkasi sen. Hukattiin sitten tahallaan myös se pahoilaisnoitakivi, jottei minun kämppä ois ollu aamulla täynnä sitä samaa möhnää.
Näin kesähelteiden (ja työputken) aikaan kannattaa tosiaan tsekkailla enemmän tuota Instagramia @suvipy, koskapa se päivittyy paljon useammin ja minähän en nuita instakuvia tälle puolen tuo tänne kovinkaan ahkerasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!