3. kesäkuuta 2013

Ylioppilashommia

Meillä juhlittiin viikonloppuna tosiaan Helin ylppäreitä, joissa minun tärkein tehtävä oli luonnollisestikin tuo kuvaushomma. Otin viikonlopun aikana vajaat yhdeksänsataa ruutua, joten niiden käsittelyprojekti on vähän kesken vielä. Oon saanu nyt käytyä läpi potretit. Tässäkin hommassa meni nyt sitten kaksi päivää. Voi olla, että nuo varsinaiset juhlakuvat jääkin sitten jonnekin kovalevyjen uumeniin odottamaan niitä hetkiä, kun Heli joskus haluaa vain palata mielessään fiilistelemään muistoja. Julkaisuun niistä ei taida olla.

Mutta kuten sanoin, jotain kuitenkin:


Teema oli vaaleanpunainen ja kakku oli koristeltu sen mukaan. Heli väänsi kukat, minä terälehdet. Käytin tuohon omaan osuuteeni jo tämänkin viikon kärsivällisyyskiintiön...


Voi kuinka lystiä sankarilla oli...
Ja tämä kuva menee kiitoskorttiin... Yritettiin tosiaan ottaa ensin kuvia rannalla ilta-auringossa, mutta totesin, että ei tästä hommasta tuu täällä yhtään mitään. Kuvista puuttui se jonkin juttu. Mentiin sitten peikkometsän purolle hyttysiä uhmaamaan. Sain ainakin yhtä monta puremaa kuin otin kuviakin, mutta sankari oli tyytyväinen, joten rasvailen punaiseksi syötyjä sääriäni hyvillä mielin.

En tiedä, mikä kuva päätyy kiitoskorttiin, mutta jotani tällaista se tulee olemaan:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!