25. kesäkuuta 2013

Suunnittelematon blogikesäloma

Kuka sitä nyt kesällä blogeja lukee saati kirjoittaa, joten tämmöinen rauhallinen tahti lienee ihan ok. Tosiasiassa minua ei ole hidastanut helle tai kivat kesäbileet tai edes rannalla makoilu, vaan työt. Juhannuksenkin olin ahkerana. Tai sitten nukuin työväsymystäni kotona. Lisäksi olen taas Oulussa, enkä keksi täällä mitään kuvattavaa. Latasin eilen kuitenkin kameran akun siltä varalta, että minuun iskee joku hullu inspiraatio nyt, kun vietän pari päivää vapaalla. 

Tosin aamun hieno fiilis katosi vähän, kun kävin tuossa kaupungilla pyörähtämässä ja aurinko meni pilveen ja hellemekossa ei meinannut tareta. Ostin sitten takin. Säästin ehkä kuusikymmentä euroa. Onpahan nyt käytetty hyväksi nämäkin alet.


Rankka shoppailu verotti voimia sen verran paljon, että seuraavaksi ajattelin ottaa pienet päiväunet ja katsoa illalla uudemman kerran tätä jaksamista. Ehkä saan aikaiseksi jotain muutakin, kuin sohvalla makoilua. Tosin, sitä en ole ehtinyt viime aikoina juuri harrastaakaan, joten ei huonompi vaihtoehto sekään, vaikkakin kesäsäällä kyseinen aktiviteetti tuntuu semisti rikolliselta. 


Yritin eilen ottaa pitkästä aikaa asukuvia, mutta totesin näyttäväni vain mustalta möykyltä, jonka kaikki raajat sojottivat epämuodostuneina mihin sattuu tai katkeilivat nivelistä. Selkeästi harjoituksen puutetta, joten yritetäänpä tsempata asian suhteen ja ottaa niitä asukuvia, kun nyt kuitenkin niitä vaatteita käyttää...

Tosin en saanut edes tuota asua toimimaan kovin hyvin, joten ehkä johtuu siitä. Eka kerta, kun käytin tuota aikoja sitten hankittua toppia, mutta ois voinu jäädä kokeilematta. On vaan totaalinen hutiostos tai sitten en vaan osaa.

2 kommenttia:

  1. Musta toi toppi ja shortsit -kombo on ihan toimiva :) Ihana toppi kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ehkä oon vaan liian itsekriittinen taas. Täytyy ehkä antaa topille vielä mahdollisuus. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!