6. kesäkuuta 2013

Kuuma päivä rannalla

No, eihän se nyt ihan niiiiin lämmin ollut. Tuossa eilen menin reteenä ulos pikkushortseissa ja totesin, että täällä on kylmä. Äkkiä vaatteenvaihto ja kurkkaus lämpömittariin. "Vain" kaksikymmentä varjossa ja piti käydä laittamassa pilkkihaalari päälle.

Tänään aloitin päiväni suunnilleen samalla tavalla, pitkillä kalsareilla, mutta myöhemmin uskalsin vähentää kerroksia. Nimittäin iltapäivästä toimin mummulle kuskina ja mentiin sitten samalla reissulla siivoamaan saunatupaa äitin kanssa. Siis minä lakaisin ja kopistelin matot ja menin sen jälkeen Batmanin seuraksi uimaan.  Bikineissä, en märkäpuvussa.


Vesi oli suunnilleen lämpösempää kuin ilma, mutta kyllähän tuossa auringossa tarkeni just ja just niissä bikineissäkin. Uinnin jälkeen piti tosin äkkiä verhoutua pyyhkeeseen, sen verran ehti jo tuohon helteeseen tottua, että sitä ei muistakkaan, että tämmönen parikymmentä astetta on normaalisti luksusta Suomen kesässä.

Sen sijaan sitä vähemmän luksusta Suomen kesässä on paarmat. Tuolla saunarannassa niitä on aina ollut, ja törmäsin taas yhteen harvinaisen paljon minusta kiinnostuneeseen ja harmittavan sitkeään yksilöön. Siis itikat on paarmojen rinnalla vielä ihan ok.


Kuvistakin sain paahtavan helteisiä, kun lisäsin vään lämpimiä sävyjä. Ja siloittelin ihon pois kananlihalta. Hehe. No ei, en valita kyllä, kun aurinko paistaa. Paitsi vähän valitan, kun sais tulla kerran semmonen kunnon raikastava, lämmin kesäsade ja sitten vois taas paistaa! Nyt alkaa olla joka paikka niin pölyssä ja aivan kuivana, että vähän kosteutta ei ois pahitteeksi.

Minulla on vielä vähän lomaa jäljellä ja nyt pitäs keksiä jotain huippua! Tosin sain just tänään tiedon, että minulla ois tiistaina viisurin poistoleikkaus, mikä vie nyt jättipalan minun lomafiiliksestä ja onkin ollu tänään vähän kiukkuolo.


2 kommenttia:

 1. Söpön kesäisiä kuvia :)

  Ja ne paarmat ! Mur.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuten tuolla tulikin ilmi, niin nämä nyt on vähän huijausta.. Ei ollut ihan noin kuuma päivä! ;) Mutta kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!