16. tammikuuta 2014

Heijastinkaupoilla

No niinhän siinä kävi, että aamulla taivas oli harmaassa pilvessä. Jos pakkanen olisi ollut lempeämpi, olisin voinut vielä intoutua lähtemään ulos, mutta mittari näytti kahtakymmentä pakkasastetta. Päätettiin skipata tämän päivän kuvaukset ja mennä sen sijaan syömään. (Miten minusta tuntuu, että tämä kuvio alkaa olla vähän liian tuttu...)

Mutta koska menin eilen vihjailemaan uudella hankinnallani, on nyt ehkä pakko kuitenkin palata aiheeseen. Nyt vähän alkuperäistä tylsemmällä postauksella, koska siellä on varmaan odoteltu Pasia eetteriin, saattekin pelkkää perinteistä Suvia ilman sen kummempaa syvällisempää sanomaa. 


Ostin siis heijastimen, ja nyt kun sitä olen tässä aamun ikkunan edessä heilutellut naapurien iloksi, niin harmittelen vain, että en hankkinut tätä kolme vuotta sitten. En ollut perehtynyt näihin sen kummemmin, kaupassa tutkin sitten vaihtoehtoja ja päädyin sitten halkaisijaltaan siihen pienempään näin alkuun. Katsotaan, jos tulee tarvetta isommallekin, niin haetaan sekin sitten. Tämä on joku 5-in-1, löytyy kultasta, hopeista ja ties mitä, sekä diffuusori. Älkää kysykö enempää, koska meillä on vasta tutustumisvaihe menossa. 

Otin kuitenkin pari ihan konkreettista testikuvaa ikkunan edessä vastavaloon. Ensimmäisessä ilman heijastinta ja toisessa sitten heijastimen kanssa. Valotusaikahan näissä on ihan sama ja kuvien oton välissä pari sekuntia. Ainoa mikä siis muuttui, oli heijastin naaman edessä. (Ja ostos-tv -tyyppinen ennen olin surullinen, mutta sitten tilasin sgwrw14 PROn -ilme). Että nyt varmaan ymmärrätte, miksi hakkaan päätäni seinään kaikkien niitten kuvien vuoksi, joissa naama on yksi musta laikku keskellä kuvaa, kun olisin voinut pelastaa tilanteen vain parilla kymmenellä eurolla.

2 kommenttia:

  1. Ja ei muuta kuin kouluttamaan Batmania heijastimenpitelijäassistentiksi, ettei äitin tartte tulla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!