6. tammikuuta 2014

Kuvia albumissa

En tahtois valittaa, mutta ei oo mittään järkeä tässä pimeydessä. Kuvien ottaminen on yhtä tuskaa, kun herkkyydet huitelee huipussaan ja silti tärähtää. Kaikki kuvat on rakeisia suttuja. Siksi nämä pimeät päivät voikin käyttää paremmin kuvien katseluun. Tilasin tosiaan joulun alla paperikuvia taas melkein vuoden edestä. No, kuvat tuli ja samalla pieni paniikki, koska osa edellisistäkin oli vielä laittamatta albumiin. Ennen ne lennähtivät sinne tuosta vain, mutta sitten pieni perfektionisti sisälläni heräsi ja nykyään saatan laittaa yhtä albumin sivua puoli tuntia. Kahta-kolmea kuvaa... Lisäksi tämä alkeelliseksi skräppäykseksikin kutsuttava aktiviteetti muuttaa kodin yhdeksi isoksi askarteluhuoneeksi. 


Kahden illan urakka on nyt siltä ostin paketissa, että kaikki edellisen tilauksen kuvat ovat nyt albumissa. Enää uuden tilauksen satakaksitoista kuvaa odottamassa. Huh, tässäpä ne illat saa mukavasti kulumaan sen sijaan, että nukkuisi. Oon nyt pitkästä aikaa aamuputkessa töissä, ja voin kertoa, että rytmit on hieman sekaisin ja tässä nyt on lievää väsyä päällä. Ajattelin mennä nukkumaan seitsemän aikoihin, mutta jumitin tosiaan yllättäen valokuvahomman pariin, vaikka Batman on vielä käyttämättä lenkillä ja iltapala syömättä. Kuusi minuuttia aikaa.


 Huomatkaa ergonominen työasento. Yleensä rapsutan vielä toisella kädellä Batmania, joka makaa puoliksi albumin päällä. Ei mikään ihme, jos vähän hartioissa jumii. No mutta, en oo koskaan oikein osannut arvostaa mitään sellaista, kuten työpöytä.

Pohdin tänään, että mihin ihmeeseen minä nuo albumini sijoitan. Onkohan tämä kuudes albumi, jos en ihan väärin muista, jos ei lapsuusalbumeita lasketa. (Kävin tarkistamassa, kuudes ja tämäkin alkaa olla loppusuoralla.) Eivät nimittäin ole mitään helpoimpia säilytettäviä, vaikka nykyään olen siirtynyt niistä paksuista kirjasidontaisista kierrelehtiöisiin, jotka vievät hiukan vähemmän tilaa.

Olen silloin tällöin julkaissut jotain sivuja albumistani, mm. täältä löytyy yksi postaus aiheesta. Tässä pari tämänkertaista aikaansaannosta:Tällä kertaa melko pelkistettyjä, koska en halua "sotkea" kaunista mustaa sivupohjaa turhalla sälällä. Seuraavassa albumissa on taas valkoiset pahvit, koska en löytänyt mustasivuisia. Mutta menee taas vaihtelusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!