11. tammikuuta 2014

Kalsaripäivä

Päätin, että tänään en tee mitään, jos ei tee mieli. No, jouduin pesemään vähän pyykkiä, mikä ei oo aivan lemppareinta puuhaa, mutta muuten päivä on ollut kyllä varsinainen laiskapäivä. Kalsaripäivä. Päivän ainoa reippaampi aktiviteetti (jos sitä pyykkiä ei lasketa) oli lounas, tehtiin texmex-salaattia koirankarvoilla. Sen jälkeen rönötin sohvalla hakemassa kuvausinpiraatioo googlettelemalla valokuvausblogeja. Päivälliseksi oonkin sitten syöny muumikarkkeja ja joululta jääneitä suklaanjämiä. Sitten levitin taas tuon albumihomman tähän keskelle olohuonetta. Jaksoin tehä kaksi sivua ja aloin katsoa telkkaria.Olihan täällä kuitenkin päivän ihan siistiä...


Nyt etsin päästäni kaksihaaraisia ja päivittelen auroras now -sivustoa. Sää olisi nyt erinomainen, vihdoinkin pakkasta! Saatais vielä vähän lunta, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. Ja sitten ne revontulet. Viime talvena seistiin Pasin kanssa Nallikarissa -30 asteen pakkasessa ja tuijoteltiin taivaalle. Nyt olisi vain puolet siitä, kuinka erinomaiset olosuhteet! 

Minulla olisi valtaisa into kuvaukseen, mutta se inspiraatio. Viikko sitten lenkillä huomasin, että padolla juoksutettiin vettä. Kamera ei tietenkään ollut mukana, enkä töiden vuoksi ehtinyt moneen päivään paikalle. Uskoin juoksutusten jo loppuneen, kun toissailtana käytiin sama lenkki ja siellä edelleen tulvi. Seuraavana aamuna kamera mukaan ja kiireen vilkkaa paikalle, myöhässä. Eipä ollut enää vyöryviä vesimassoja missään. Tungin kameran sohvan taa piiloon, kun ärsytti niin kovin.

Tänään kaivoin sen hollille niitten revontulten varalle ja otin pari testikuvaa.


Nämä vapaat tosiaan hujahtivat kaukana blogista, sain nimittäin ihanan Ninnun maailmalta tänne kylään. Parannettiin maailmaa perinteisen viinipullon ääressä, mutta huomenna palaan taas arkeen ja töihin, mutta nyt vain muutamaksi päiväksi. Yritän kovasti jatkaa sitä inspiraation etsimistä. Ehkä herättelen taas henkiin kauan aikaa hiljaisena eläneen Pinterestini. Toivoisin lisäksi vinkkejä teiltä. Mistä te löydätte inspiraation? Kivoista blogeista? Saa linkittää kommenttiboksiin, eikä tarvitse edes liittyä mihinkään tiettyyn, kuten valokuvaukseen, eli omat blogitkin ovat tervetulleita, kaipalenkin taas vähän uutta lukulistalleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!