5. maaliskuuta 2014

Batman on dementikko

Apua, olin tikahtua nauruun! Tulin töistä kotiin, moikkasin Batmania ja jämähdin koneelle. (Tähän väliin on pakko sanoa, että Batmanilta on kiellettyä nousta petaamattomaan sänkyyn. Toisaalta tiijän kyllä, että joskus se käy siellä salaa ollessaan yksin kotona.) Hetken päästä piti liikahtaa kauppaan. Eteisessä ihmettelin vähän, kun Batman ei ole jaloissa tarjoamassa itseään mukaan. Nostin katseen makuuhuoneeseen ja siellähän se kyyhötti minun tyynylläni! Täysin liikumatta, seinää tuijottaen. Epäilen, että se teki totaalisen unohduksen ja kuvitteli olleensa yksin kotona!

En voinut naurultani paljoa komentaa, joten otin sitten kuvan, jätin Batmanin siihen ja hihittelin vielä kadullakin. Kuvakin on vähän tärähtänyt, kun kädet hytkyi siinä hekotellessa. Huh, olipa kyllä päivän piristys taas!


Nyt luulen, että otan pienet päiväunet ja mietin sitten uudestan, että oliko tämä nyt sittenkään kovin hauska juttu, vai laitanko väsyn piikkiin. Ja jos vieläkin naurattaa, niin ei varmaan enää sen jälkeen, kun illalla isken pään tyynyyn ja korva menee täyteen hiekkaa ja karvapalloja.

2 kommenttia:

  1. Vooi :) Mutta onhan se nyt kiva päästä emännän pehmeälle tyynylle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On toki, emäntä vaan arvostaa vähän vähemmän. :D Mutta toisaalta, oma moka kun ei tule pedattua sänkyä joka aamu, vaikka tietää, että Batmanilla on tapana hengailla tuolla.

      Poista

Kiitos kommentistasi!