2. maaliskuuta 2014

Kevään toinen päivä

Päivät kuluvat taas nopeampaa, kuin ennätän huomata. Inspiraatiokin on jäänyt jonnekin matkan varrelle. Tänään tosin havahduin tähän maailmaan sen verran, että huomasin auringon paistavan. Kampesin itseni ylös sohvalta, johon olin hetkeä aiemmin vajonnut työpäivän jälkeen. Otin ihan puhtaasti kuntoilullisen tavoitteen ja jätin kameran kotiin. Nappasin kuitenkin muutaman (kävelin siis koko ajan puhelin kourassa..) fiiliskuvan puhelimella ja pidin niitä lopulta yllättävän onnistuneina. Jopa niin, että uskallan laittaa muutaman tännekin!

Toivottavasti tämmöisiä aurinkoisia inspispäiviä tulee olemaan myös ensi viikolla, niin teen ihan asioikseen kuvausreissun. Ja viimeistään viikonlopuksi lataan kameran akut täyteen, olisi nimittäin tiedossa kuvaustalkoot erään urheilutapahtuman merkeissä. Mutta siihen palannen viikon päästä, sitä ennen toivottavasti jotain muuta ja nyt näitä puhelinkuvia tältä päivää!


5 kommenttia:

 1. Makeita kuvia!
  Voi mä oon jo niin valmis kevääseen. Tule jo! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla on vähän kaksijakoset fiilikset.On kyllä kiva kun aurinko paistaa ja kadut on kuivia, mutta heti kun tulee vähän vettä tai lunta, niin joka paikka on aivan ravassa, varsinkin koirataloudessa. Ja tätä jos nyt kestää sinne toukokuulle saakka. Mutta täytyy sitten nauttia näistä kuivista aurinkopäivistä senkin edestä!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kevään ensimmäinen päivä näytti Mikkeli-akselilla juuri tuollaiselta. Kevään toinen ja kolmas ei. Eipä oo näkyny oikeen mitään. Sumua, räntää ja lunta. Kiitos kevät vaan tästä. Mutta yritän jaksaa luottaa vielä tuleviin kuiviin asfaltteihin ja aurinkoon tän loskapaskan keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyt oli ilo täälläkin, tänään jo vihmoi vettä ja luntakin tuli ja kaikkea siltä väliltä. Toisaalta, en kyllä jaksanutkaan uskoa, että se kevät vielä oikeasti tulisi. Tämmöstä kurakeliähän tää tulee olemaan vielä sen kuukauden-pari. Hyvä, että sinulla on optimistisempi asenne! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!