3. maaliskuuta 2014

Tuplasti pleksiä

Tsemppasin tänään päikkärien voimalla kaupungille, koska teki mieli laskiaispullaa. Pasi oli jo hoodeilla, joten seurakin löytyi nopeasti. Koska Pasi tykkää niin paljon shoppailusta, niin käytiin sitten vielä ostamassa aurinkolasit molemmille. Minä ostin kahdet itselleni, koska piti pistää Pasia paremmaksi. Ja siksi, koska ne toiset lasit olivat ehkä maailman hienoimmat kesäpäivän lasit, juuri sopivat jäätelökioskireissuille. Pasin mielestä kukaan ei voi tosissaan pitää sellaisia laseja, mutta päätin todistaa toisin. Saa nähdä, hengaanko kesän yksin, kun kavereita hävettää.Ja sitten vielä ne maailman söpöimmät lasit, joita kuitenkin meinaan pitää ihan pokkana muuallakin kuin festareilla:


Aurinkolasien vastapainoksi ostin toppatakin. Olin salaa haaveillut uudesta, ja kun TopSport myi vesivahingon vuoksi kaiken pilkkahintaan, annoin itselleni hyvällä omalla tunnolla luvan sortua -70 prosentin edessä. Saa nähdä, tuleeko tuolle vielä käyttöä tälle talvea vai meneekö loppuvuoteen. Salaa toivon, että ehtisin testaamaan tuota tositoimissa...

Kummat lasit siellä olisi valittu vai oisko päädytty samaan ratkaisuun kuin minä?

2 kommenttia:

  1. Oot samis Michael Monroen kaa! Mikäli oot TVOF:ia kahtonu nii vois luulla, että oot sieltä löytäny inspiraation.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti sanoi jo samaa, mutta en oo oikeestaan kahtonu kun vaan sen ekan kaksintaistelun. Mutta on kai ne lasit voinu jossain mainoksessa tms. vilahtaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!