28. maaliskuuta 2010

Home sweet home

Jees, selvittiin ehjin nahoin tuolta lumituiskusta! Kuvia on kasa, mutta en ole vielä päässyt siirtämään niitä koneelle, koska kone on lainassa Tommin äidillä. Tosin saa nähdä päätyykö niistä kuvista lopulta monikaan julkaisuun, koska en halua julkaista kuvia kysymättä lupaa kuvissa esiintyviltä henkilöiltä.

Tämän kummempaa postausta ei ole nyt toistaiseksi siis tiedossa, nukuin viime yönä ehkä kaksi tuntia, enkä edes tiedä paljonko kello tällä hetkellä todellisuudessa on, johtuen tuosta kesäaikaan siirtymisestä. Huomenna on palveluyrityksen johtamisen tentti, jota en ole edes vielä ajatellut. 


Kuva on parin vuoden takaa, jäiden lähdön ajalta. Se tuli valoisuudellaan tuohon piristämään tätä synkkää ja sateista maaliskuun päivää. Meen nyt lukemaan tenttiin. Paitsi eka kaikki blogipäivitykset...


Ai niin, mutta se mitä tulin muistuttamaan: Teillä on vielä hetki aikaa laitella tulemaan kuvausideoita. Olisi oikeasti mahtavaa saada niitä vielä lisää, niin saisin aikaan kunnon postauksen, eikä  kuvaaminen olisi pelkkää ajatuksetonta räpsimistä. Oikeesti, saa haastaa ihan kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!