22. maaliskuuta 2010

Koti, osa: II

Batman aloitti eilen varomaan toista etutassuaan, joten jätetään tänään kaiken varalta koirapuistoreissu väliin. Lupasin tehdä huomiselle reittisuunnitelman erästä vapaavalintaisen kurssin melontavaellusta varten, mutta sekin saa nyt jäädä väliin. Tai odottaa edes parempaa ajankohtaa. Sillä kato hups, ajattelin jatkaa tätä hyvin käynnistynyttä Koti-postaussarjaa! (Eka osa löytyy täältä.)


Meidän olohuone on tätä varten! Meillähän ei siis ole televisiota, joten olohuoneessa tulee istuttua säälittävän vähän! Kaikki tämän postauksen kuvat ovat muuten olohuoneesta, koska olohuone on just söpöin!


Jep, Batmanhan siis on osa sisustusta... Ei vaan en vaan voi olla hehkuttamatta tuota seinää ja tuota siihen täydellisesti sopivaa räsymattoa. Ja kun vielä löysin oviverhoksi suikaleen sopivan näköistä sifonkia, niin tää melkeen hipoo täydellisyyttä! Huomatkaa muuten perinteisesti matto rutussa. Thank you Batman for pimping my home, again!


Minulla on jo hyvä sarja näitä värillisiä lasipulloja, niistä tulisi jo ihan oma postauksensa! En ymmärrä mikä niissä viehättää, mutta hamstraan niitä näköjään ihan urakalla. Mutta sehän ei estä teitä lahjoittamasta minulle lisää värillisiä lasipulloja tai muita värillisiä lasikippoja ja kuppeja ja jne.


...Niin, ja mitä just sanoin niistä pulloista. Koolla ei oikeasti ole mitään väliä.

Jos ei ole siis vielä tullut esille, niin asutaan tämmöisessä 1920-luvulla rakennetussa omakotitalossa. (Se selittää tuon pönttöuunin.) Hurjaa, hoksasin tuossa yksi ilta, että tämä talo on seissyt tässä jo ennen viimeisimpiä sotia... Voin vain kuvitella millaista elämä on tässä silloin ollut. Pihalla on ollu tietenkin sauna ja huussi, nykyään siellä on enää tallirakennus. Tässä talossa on asunut varmaan kolme eri perhettä, sillä yläkerrassa on kaksio, johon on erillinen sisäänkäynti. Alakertaankin pääsee kahdesta ovesta, joten tässä on hyvinkin voinut olla kaksi kaksiota, kunnes joku on keksinyt iskeä huoneistojen väliseen seinään rei'än. Keittiössä on vanha puuhella vieläkin, tosin en tiedä milloin sitä on viimeksi käytetty, mutta uunit siis toimivan ja ovat käytössä edelleen.

Ja joo, se että asutaan omakotitalossa ei tee meistä ökyrikkaita, toisin kuin minulle kuittaillaan. Ollaan vuokralla ja vuokra ei oikeestikaan oo paljon mitään, koska talo on sen verran huonossa kunnossa. Meille kuitenkin kelpaa siksi aikaa, kunnes lähdetään muualle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!