29. maaliskuuta 2010

Ja minä kun en ottanut sateenvarjoa mukaan

Nukuin viime yönä 9 tuntia, mutta oon edelleen ihan poikki. Aamun tentti ois voinu mennä paremmin, jos olisin lukenut, mutta onhan aina uusintapäivät. Pitäis tehä venäjän läksyt, mutta melko heikolta vaikuttaa tässä vaiheessa.

Oltiin siis viikonloppu Haukiputaalla, Batmanin kennelin pentuetapaamisessa. Kuten jo mainitsin, niin kuvia ei täällä juuri tule näkymään. Yksi syy siihen on se, että suurin osa minun ottamistani kuvista on kutakuinkin tätä luokkaa:

Eli tarkennukset missä sattuu ja tassuja ei erota hangesta.

Viikonloppuna kokeiltiin mm. tokoa ja verijälkeä, ja minä sain valtavan innostuksen alkaa harrastaa niitä ihan säännöllisen aikataulun mukaan. Sitten vielä se agility, niin jokohan tuon ajan sais kulumaan... Mutta joo, tällä hetkellä toi sää vähän lannistaa tätä treenailuintoa.



Sainpahan syyn käyttää uusia kumppreita! Täällä nimittäin sataa vettä. Toiveena olisi, että noi lumet sulais Juhannukseksi. Talvi on kiva, mutta kesä on paras. Enkä muuten valita siitä, että on talvi, mutta kun alkaa sataa vettä, niin satakoot sitten kerralla lumet pois.


Meidän jääpuikot alkaa olla jo katosta hankeen. Tosin nyt ne lähti sulamaan päin, että ehkä se kesä vielä tulee...

Talvi on hajottanut meidän kuistin ikkunankin. Routa on veivannut lattiaa ylös, alas ja vinoon. Hyvä, ettei jouduta laittamaan ovelle "jyrkkä alamäki" -liikennemerkkiä. Kohta ei päästä talosta edes ulos, kun ovi painuu portaaseen kiinni. Että sitä kesää odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!