12. joulukuuta 2010

Flunssan hoito-ohjeet

Jos tällä kuurilla paranee, niin huh! Oon nimittäin ollu viikonlopun kivassa flunssassa, varmaan välillä ollu vähintään lämpöäkin. Ainakin eilen illalla paleli nukkumaan mennessä sen verran, että en kerrospukeutumisesta huolimatta meinannu saada unta. Tosin tunti nukahtamisen jälkeen heräsin siihen, että olin tukehtua kaikkiin vaatteisiini ja olin aivan hiestä märkä, että taisi käydä joku kunnon kuumehuippu siinä parin tunnin aikana.


Niin ja siis kuuri on se, että heti kun olo on vähän parempi, niin jos vaikka noihin kouluhommiin, järjestyksenvalvojaksi liikenteenohjaukseen seisomaan kolmeksi ja puoleksi tunniksi, sieltä kävely kotiin, jossa on kylmimmillään lämmintä se ykstoista astetta, kun kukaan ei oo ollu muutamaan päivään lämmittämässä. Siitä sitten vartin ajaksi kuumaan suihkuun ja nyt alkaa talokin lämmetä, näin viiden tunnin lämmityksen jälkeen.


No, viikonloppu ois ehkä kannattanu pysyä sisällä noin muuten, mutta eipä sitä malttanut. Kävin buranan voimalla pienen lenkin ulkona, ihan vaan sen verran, että piti testata tuon uuden linssin pakkasenkestävyyttä. Ja toimi! Tosin jatkossa mieluummin vähän vähemmän tuota pakkasta.


Nyt yritän vielä hörppiä tässä mukillisen kuumaa teetä, mahdollista ennalta ehkäisyä, ja sitten nukkumaan. Pari viime yötä oon lähinnä vältelly tukehtumista ja odottanu aamua. Kiitos flunssan. Väsymystasosta kertonee se, että kun yritin lukea opettajan nettiin laittamista luentomateriaaleista tenttiin, niin aloin miettiä, että mitäs tää paljon puhuttu suhdemarkkinointi oikein sitten on. Hetken kummasteltuani huomasin, että muutamaa minuttia aiemmin olin lukenut kolme nimenomaan suhdemarkkinointia avaavaa diaa. Joten oisko aika mennä nukkumaan ja kertailla materiaalit vasta aamulla..?


P.s. Äiti, ei hätää, tänään en oo tarvinnu edes buranaa ja olo on silti parempi kuin eilen illalla!

2 kommenttia:

  1. voi ihanuus mitä koiria <3

    VastaaPoista
  2. Täällä myös on flunssa päällä. Olenkin yrittänyt etsiä erilaisia keinoja flunssan hoitoon liittyen, sillä meillä olisi menoa ensi viikolla mistä olisi erittäin harmillista jäädä pois. Saattaa olla että täytyy käydä pieni apteekkireissu tekemässä. Lepo on toki se paras lääke.
    https://www.koskenmaenapteekki.fi/fi/tuotteet/kipu-ja-flunssa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!