14. joulukuuta 2010

Talvi sisälle

...Siis mikäli se ei täällä jo ennestään ole.

On niin epäreilua, että Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla tulee lunta ja meillä ei. Ja sitten siellä vielä valitetaan, kun ei pääse etenee ja on liukasta ja mikään ei toimi. Minusta on hassua lukea noita otsikoita, että miten koko Etelä-Suomi on aivan sekaisin. Okei, oon ehkä näin pohjoissuomalaisena epäpätevä naureskelemaan tälle kun en etelän talvista mitään tiedä, mutta huvittaa, että miten suomalaiset voi olla ihmeissään, kun tulee lunta. No, kai se on sitä, että kun ei sitä lunta ole kymmeneen vuoteen ollut. Niin että kai siinä ajassa on talvikengät ja toppahaalarit ehditty myydä tänne meille. Eikä niitä aura-autojakaan ole suunniteltu lunta vaan loskaa varten. Ja raitiovaunuihin ei valmisteta enää nastarenkaita.

Tästä tilanteesta kiukustuneena päätin rakentaan omat lumisateeni itse. (Mut jos joku sieltä etelästä on edelleen kiinnostunu lähettää sitä lunta tänne, niin en pistä pahaksi..) En vaan ymmärrä miten näistä lumihiutaleista saa kauniita ja edes etäisesti hiutaleita muistuttavia!?


Nämä näyttää noitarummuilta ja vaikka miltä, mutta ei lumihiutaleilta. Jos urheilun saralla se hiihto on se tekniikkalaji jota en vaan hallitse, niin tällä askartelun puolella se on näköjään nämä lumihiutaleet. Saa nähä tuleeko tästä mitään lopullista, kun en tunnu osaavan leikata edes yhtä lumihiutaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!