16. joulukuuta 2010

Pilkkihattu

 Kävin pyrittelemässä tätä H&M:n miesten puolella jo reilu viikko sitten, mutta nyt nämä oli siirtyny naistenosastolle eli just siihen matkan varrelle. Tai siis jos poikkesi myymälän puolelle ja sitten koukkasi siitä ekojen hyllyjen kohdalta vasempaan ja sitten kääntyi heti oikeaan ja meni siihen koruosastolle, jossa en ikinä käy. Puolustauduin sillä, että ne on luvannu tähän nyt semmosta parin kuukauden pakkasputkea, ja minun mielestä se on melko hyvä peruste... Ostin myös jouluvalot, joista pyysin myyjää tarkistamaan, että onko valot kellertävän kirkkaat kuten kuvassa vai oikeasti keltaisetkeltaiset, kuten hyllyn reunassa lukee. Myyjä avasi paketin ja totesi, että kyllä nää kirkkaat on. Sitten tulin kotiin, laitoin valot päälle ja ne olikin ärmäkän keltaiset. Nyt pitää yrittää, josko ne saisi palautettua, vaikka pakkaus on kyllä avattu. Mutta kuten jo tuli ilmi, niin se oli myyjä joka sen avasi eli se oli avattu jo ostettaessa. Ja se oli myyjä, joka väitti niitä valoja kirkkaiksi. Ja näin ollen huijasi minua. Mikä se olikaan se kuluttajansuojan numero..?

Ostin myös kynttilöitä jäälyhtyprojektia varten (Pitäis ostaa myös ämpäreitä, koska onnistuin jo hajottamaan yhden.) ja sitten jotain lahjoja. Ja itelle hupparin, koska en semmosta omista. Se tuli oikeesti tarpeeseen! Vielä pitäs käydä heittää lenkki kaupungilla. Tuumailtiin Tommin kanssa, että jos käytäis lauantaina. Sillon ei varmaan oo ketään muita liikkeellä. Vaikka ei sillä, että minulla olisi jotain sitä kulkusten tahtiin uhkaavasti vellovaa hikistä ihmismassaa kohtaan, joka yrittää ängetä juuri samaan aikaan minun kanssa juuri sille samalle dvd- tai suklaahyllylle ja etenkin sinne kassalle. Joulun aikaan ihmiset vaan jostain syystä päättää tunkea sinne kauppaan yhtä aikaa. Että ihmiset, eikö ne jouluostokset vois oikeesti hoitaa jo kesäalennusmyyntien yhteydessä? Ja jättää toi joulunalusaika niille, jotka ei sinne kesäaleen lähde hermoraunioitumaan.

Ai niin, koska minulla oli raskas velvollisuus käyttää yksi Tommin lahjakortti, joka oli menossa just tänään vanhaksi, niin ostin itsellen myös kalenterin. Se olikin ihan kunnon kalenteri. Tuumailin tuossa, että minulle tulee mahdollisesti työharjoittelun aikana joitain tärkeitä ja virallisia bisnestilanteita, joten päädyin sen klassisen mustakantisen kalenterin sijasta tuohon Mickey Mouse -kalenteriin, että olisi sitä katu-uskottavuutta. Eikö se niin mee, että noissa bisneshommissa on hyvä jäädä ihmisten mieleen..? En nyt haluis alkaa koulusta puhuu, koska oon lomalla, mut sen vielä voisin sanoa, että arvaatkaa kellä ei koulua seuraavaan kahdeksaan kuukauteen? (Opinnäytetyötä ei lasketa, mikäli semmoisen ikinä saan aloitettua.)


Mut mukavempiin aiheisiin palatakseni arvon tässä yhden joulupallon välillä. Päätin nimittäin, että alaan kerätä sellaisia kalliita joulukuusenpalloja niin, että ostan yhden aina joka joulu. Ja nyt en tiijä, että alotanko jo tänä jouluna vai vasta ensi jouluna. Ja sitten mietin sellaista myös, että just kun oon keränny niitä tarpeeksi, että saan koristeltua niillä kuusen, niin sitten minun lapset on jo niin vanhoja, että ne keksii, että äiti, me halutaan koristella kuusi, niin menee koko keräily ihan pilalle. En halua olla niin julma äiti, että omisin joulukuusenkoristelun lapsiltani. (Ja Heli varmaan muistuttaa tähän väliin, että miten omin meidän joulukuusenkoristelun aina kotona. Mut hei, minulla oli visioita! Ja sillon en ollu äidin vaan isosiskon roolissa, joten täysin eri asia, turha vinkua.)

Ekat lahjat on muuten paketissa! Jossain suhteessa oon siis normaalia aikataulua edellä! Haluaisin vielä semmosen pienen kuusen sisälle, mutta toisaalta luulen, että kukaan ei ole sitä ihastelemassa, koska me mennään Tommin kanssa melkein koko lomaksi anopin taloon lanittamaan, että sehän se on hauskaa sitten. Ja muutenkin vois olla, että saisin ne neulaset ja kuusenraadon siivottua suunnilleen siinä vapun tienoilla, jolloin se on oikeastaan ihan sama jättää jo olemaan, koska ne roskat on kuitenkin levinny ympäri taloa niin, että kukaan ei ees huomaa niitä lukuun ottamatta pientä pistelyä jalkapohjissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!