20. joulukuuta 2010

Pehmeitä paketteja

Nähtävästi kaikki minun tai Tommin lahjalistalla olevat saa pehmeitä paketteja, koska Möhis on ottanut lahjalaatikon toiseksi kodikseen. Että se niistä kauniisti kiharretuista lahjanauhoista. Aiemmin sille on kelvannut vain Tommin pehmustettu tietokonetuoli, eli ei siis puhettakaan, että käyttäisin sitä, kun Tommi ei itse ole kotona.


Viimeiset itse tehdyt lahjat tuli lähes valmiiksi tänä aamuna, joten olen siis uskomattoman ajoissa! Ne ja muutama muu paketti odottelee vielä pakkaamista, mutta voiton puolella ollaan! Ja hyvä niin, koska karkaan tänään pariksi päiväksi kotiin enkä ole pakkaamassa paketteja täällä kaupungissa.


En voi yhtään käsittää, että aatto on jo perjantaina! Ja oon niin innoissani siitä, että oon aatonkin kotona, käyn vaan hakemassa ehkä Tommin ja loput lahjat (Siis ne, joita en nyt tänään saa vielä pakettiin.) täältä Kajaanista. Viime vuonna vietin aaton täällä, joten siis en malta odottaa nään taas kaikki aattoaamun lastenohjelmat ja pääsen naapurikierrokselle ja tekemään yleensäkin kaikkea sitä, mitä minun perinneaattoon kuuluu!

Ja mikäli Tommi lähtee mukaan, niin kuin on vähän suunnitellut, meinaan pakottaa sen syömään äidin tekemää lanttulaatikkoa, koska se on vaan niiiiiiiin hyvää!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!