2. huhtikuuta 2011

Käsiveska

Veska on ehkä typerimmän kuuloinen sana, vaikkakin söpö. Blogeissa kiertelee paljon näitä käsilaukun sisältö -postauksia ja koska minulla on tää teema tässä nyt päällä, nii täytyy pysyä trendissä mukana! (Oikeastaan idea tähän lähti siitä, kun laukku alkaa olla niin täynnä tavaraa, ettei sieltä löydä enää mitään tarvittavaa.)


Minulla on oikeestaan vaan yksi käyttölaukku, koska en jaksa vaihtaa päivittäin noita tavaroita laukusta toiseen ja jos vaihdan vaan ne tarvittavat, niin osa jää tietenkin puuttuu. Toi on joku tosi kätevä väri niiku valkonen, mutta muuten kiva ja maksoi aikoinaan varmaan aika tasan kympin Seppälän alessa. Sitten tarvittaessa käytän pienempiä laukkuja, mutta vain hätätilanteissa, joihin toi valkoinen ei sovellu.

Laukun sisältö lähes tulkoon kokonaisuudessaan. Muutamia kampanjapinssejä ja -karkkeja, penaali, kalenteri, avaimia... Teippirulla käytän ihan liian vähän tarpeeseen nähden ja hiuslakkaa en tajua, koska en sitä käytä about koskaan. Lisäksi löytyy kasa kuitteja ja muuta roskaa. Peili, lääkkeitä ja henkilökohtainen hygienia -kategoriaan lukeutuvia juttuja, lompakko. MP3-soitin ja varaparistoja, tosin en kuuntele tuolla musiikkia juuri koskaan, käytän kuulokkeita töissä kun tarvitsee katsella tai kuunnella koneelta jotain. Lisäksi tuolla kulkee mukana jotain ikivanhoja passikuvia ja pinnejä ja mitä kaikkee!!

Tänään spesiaalijuttuina oli noi jotku Tommin äidin rakennuspiirrustukset (lol?) ja liput ensi viikolle Suureen Stand Up -kiertueeseen. Että se legenda naisten pohjattomista käsilaukuista ei tässä vaiheessa vaikuta ollenkaan pelkästään huuhaalta... Ja hei, minä omistan sellaisen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!