12. huhtikuuta 2011

Samaa vanhaa

Koska käytin jo toista päivää peräkkäin (samaa) mekkoa, niin tänään oli jo pakko kompensoida ja pistää saappaiden tilalle maiharit ja trenssin tilalle iskän vanha maastotakki. Sukkahousut on tosin lymynneet kaapin perällä, koska maanantaina oli liian kiire edes yrittää laittaa niitä jalkaan ja tänään oli tiedossa eläinlääkärireissu, minkä teen mielelläni housut jalassa. Ihan vaan siksi, että tänäänkin jouduin konttaamaan lattialla, kun yritettiin ottaa Batmanilta verinäytettä. (Eläinlääkäri muuten uskalsi jo antaa vähän parempaa ennustetta, tulin niin hyävlle tuulelle!!)


Sain töissä Elinankin mukaan ja leviteltiin post-it lappuja yhdessä. Oon melko varma, että siivojat ei oo kovin innoissaan noista lärpäkkeistä. Tai mistä sitä tietää. Toivottavasti ovat! Ja toivottavasti joku ehtii spottaa ne ennen kun ne kerätään roskikseen.


Oon taas niin kyllästynyt kaupunkielämään (Kun istun vaan koneella, hädin tuskin käyn ees postilaatikolla.), että tulin kotiin illaksi ja yöksi. Batman rakastaa olla täällä ja piristyy heti huomattavasti. Tosin en tiedä onko se loppujen lopuksi hyvä, tauti kun nimittäin kaipaisi lepoa. Mutta eikö paranemisprosessissa kuitenkin merkkaa myös se, että pitää olla jotain positiivista. Niiku limppari, karkit, leffat... Batman vaan korvaa noi kokoaikaisesti saatavilla olevilla rapsuttavilla sormilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!