18. huhtikuuta 2011

Tuplasti kivaa


Hauskaa muuten on, että meillä on sisä- ja ulkolämpötilan ero tällä hetkellä joku kuus astetta. Ihan kiva, paitsi ku ulkona on kahdeksan astetta. Mut joo, olin viikonlopun menossa, niin eihän täällä kukaan oo lämmittäny ja säästetään sählökuluissa, kun ei pidetä päällä ees sitä peruslämpöö. Ihme, ettei vihreet oo tullu jo kysymään minua niitten maskotiksi.


Valitan koko ajan, kun meillä on keittiö täynnä kenkiä! (Keittiö siksi, että meijän eteisessä on talvella -5 astetta, niin kiinnostaa säilyttää kenkiä siellä. Ja sitä paitsi se lattia oottaa maalaamista.) Sitten totean tarvitsevani uudet kesäkengät, menen kauppaan, en osaa päättää väriä ja otan molemmat. Elinan sanoin, on erivärisiä vaatteita, ja siksi on hyvä olla myös erivärisiä kenkiä. Lisäksi ostin myös yhden hameen. (Mutta se oli perusfarkkuhame kivan värisenä, joten se nyt on kans sellainen listalla ollut ostos, joten sekin oli sallittu homma.) Löysin myös kolmannet kengät, mutta totesin, että niitten käyttöaste tulisi olemaan jotain about prosentin luokkaa, ja jätin ne hyllyyn. Järki on siis edelleen tallella.

Tai no, järkkäsin itseni raahaamaan yhden varmaan kymmenen litran kattilan pääsiäseksi junalla Siilinjärvelle. Älkää edes kysykö...

2 kommenttia:

  1. Hei voit toki minulle lahjottaa nuista jommatkummat ku on nii söpöt! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, lainaan saat, jos mahtuu jalkaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!