27. huhtikuuta 2011

Yo ho ho and a bottle of rum


Tunsin itseni aamulla hieman seiloriksi, kun laitoin päälle uuden raitapaidan ja punaiset tennarit. Seilasin töihin keväisessä auringonpaisteessa, uudet aurinkolasit naamalla. (Jouduin ostaa "normaalit" aurinkolasit, koska Tommi ei halua liikkua minun seurassa, jos minulla on jotku "pellelasit".) Kokonaisuuden pilasi uus kukkahuivi, jota en tietenkään malttanut jättää kotiin. (Ai siis mikä mätsäys?) Onneksi tänään aurinko paistoi vielä iltapäivälläkin, mikä tietenkin oli odotettavissa, sillä en laittanut hametta.



Käytiin iltapäivällä Batmanin kanssa lenkillä lähisiwassa ja pyysin Tommia ottaa minusta ja Batmanista kuvia. (Note to self: Seuraavalla kerralla, kun pyydät Tommia ottamaan sinusta kuvaa, niin laita se tarkennus sieltä manuaalilta automaatille.) PhotoScape yritti kovasti korjata tilannetta näin jälkeenpäin, mutta vähän heikoin tuloksin. No, ainahan ei voi onnistua. Sama pätee tuohon poseeraukseen. Opetetaanko sitä jossain? Voisin ilmottautua kurssille...

Ja kuvissa mukana siis uudet "normaalit" aurinkolasit. Eli siis ne ei ole kirkkaanpunaiset, ei vuodelta '79 eikä ne ole miesten. Ja kuvista puuttuu se kukkahuivi, koska se vaan ei nyt mätsännyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!