25. elokuuta 2011

Viidakko makuuhuoneessa

Huh, koti alkaa olla mallillaan! Oon ollutkin tänään ahkera. Heräsin kaheksalta käyttää Batmanin ulkona, mutta sen jälkeen väsytti vielä sen verran, että piti nukkua pari tuntia. Sitten hoidin peilinmaalausprojektin loppuun ja kävin aamulenkillä tutustumassa uuteen naapurustoon ja löysin ihan uskomattomia taloja. Harmi, etten kehtaa ottaa niistä kuvia, on muuten tosi upeita huviloita! Lenkin jälkeen meni vähän hermo tähän sekasortoon, kun tajusin, että jos törmätään ainoa rappunaapurin kanssa tuossa ovella, niin se näkee siitä koko sekasortoisen olohuoneen. Samalla vauhdilla laitoin kuntoon myös keittiön ja imuroin koko kämpän.


Makuuhuoneesta tuli vahingossa vähän viidakko. Vahingossa siksi, että minulla sattui olemaan vihreät verhot ja äiti löysi kotoa yhden vihreän verhon lisää. Sitten tajusin, että minulla on vain yhdet lakanat ja kävin ostamassa toiset ja kaikkein nätein vaihtoehto niistä kaupassa olleista edullisista vaihtoehdoista oli noi vihreät. Bambupenkki nurkaan ja norsu sen päälle, niin viidakko olikin valmis.



 Oon vähän ihastunut tuohon jättipeiliin, jonka ostin muutama kuukausi sitten Jyskistä neljälläkympillä ehkä? Se sopii viidakkooon yllättävän hyvin. Antiikkikynttilänjalkaan sorruin tässä taannoin antiikkikaupassa. En sitten tiijä kuinka paljon antiikkia se todellisuudessa on, mutta ihan jykevä laitos se on. Täytyis vaan ostaa kynttilöitä, kaapissa on tällä hetkellä kirkkaanpunaisia ja viininpunaisia, ne ei oikeen käy muuhun sisustukseen... Ja sitten toi projektipeili. Toi keltaisuus pomppaa hyvin tuolta esiin, kun nuo verhot värittää sitä vielä lisää. Mut nyt on uus maalipinta päällä, tosin vetäisin maalin suoraan pelkästään pyyhityn pinnan päälle. Kuulin jo siitä hiomisen merkityksestä, minkä tosin ymmärsin itsekin, mutta minkäs teet, kun et jaksa kävellä kauppaan ostamaan sitä hiomapaperia. Ja sitä paitsi, se teettäisi taas lisää työtä.


Siinäpä se, matot tästä asunnosta vielä puuttuu, mutta ainakin makuuhuoneeseen olisi kotona pari vihreää mattoa odottamassa ja olohuoneeseen löytyis kans yksi, tosin sitä pitää vielä sovitella...

Keittiö alkaa näyttää siis siistiltä, tosin en tiedä, että laitanko sitä vielä jotenkin persoonallisemmaksi. Se on nyt melko peruskamaa. Päässä on ajatuksia, mutta en todellakaan haluaisi alkaa käyttää siihen ylimääräistä rahaa, joten täytyy tyytyä siihen, mitä minulla on jo olemassa... Täytyy katsella tilannetta!

2 kommenttia:

  1. HEI!!! IHANAT VERHOT! Aloin 2 päivää sitten itse tuunailemaan juuri tuollaisia valkoisia verhoja joissa on peikonlehtiä! toistaiseksi peikonlehtien painaminen jäi yritykseksi sapluunan hajottua :D Mistä olet saanut nuo verhot? <3_______<3
    -Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, Anttilan alennusmyynnistä ne joskus hätävaraverhoiksi ostin! :D Huh, kuulostaa melkoiselta haasteelta painaa verhot itse! Toivottavasti jatkossa sujuu paremmin sen sapluunan suhteen.

      Poista

Kiitos kommentistasi!