4. elokuuta 2011

Pieni elonmerkki


 Sain tänään uuden kämpän avaimet ja huonekalut ois tarkoitus roudata paikan päälle viikonloppuna, Tommi nimittäin lupas tulla pakettiauton kanssa maisemiin ja loput tavarat vien sitten joskus ensi viikolla, kun maalari on käynyt maalaamassa seinät. En oo juurikaan edenny pakkaamisessa, mutta ehkä tää tästä. Koko talo on yks hullunmylly, en oo ollu siellä aikoihin. Tommikin on ollu omilla reissuillaan, joten kukaan ei oo ollu siellä asumassa ja siivoamassa.


En tiijä mihin väliin käyn pakkaamassa ne loput tavarat. Ja mihin ne pakkaan, koska oon täyttäny jo kaikki laatikot ja laukut ja kassit. Toisaalta, Tommi jää ekasta suunnitelmista poiketen asumaan tuohon tämänhetkiseen kämppään vielä ainakin joksikin aikaa, joten voin roudata niitä viimeisiä, unohtuneita tavaroitani sieltä vähitellen... Ja siis me ei nyt muuteta enää saman katon alle, vaan muutan yksin. Mitään draamaa tästä ei saatu aikaiseksi, asiat vaan meni tällä kertaa näin. Kaikki täällä on kuitenkin hyvin, Tommi on edelleen yksi tärkeimmistä ihmisistä minun elämässä.


Kun pääsen sisustamaan, innostun varmasti taas postailemaan hieman ahkerammin. Suunnitelmissa ois (ainakin) yks ihan pieni tuunausprojekti sisustukseen liittyen. Lisäksi haluaisin kovasti kehittää loppukesäksi jotain muutakin aktiviteettiä, pientä reissua tai jotain. Siitä tosin ei oo mitään sen tarkempaa suunnitelmaa. Minulla ois tehtävänä myös yksi opinnäytetyö, joten kaikki ylimääräinen ja "turha", kuten bloggaus ja valokuvaus, alkavat varmasti kiinnostaa yllättävän paljon tuossa syksyä kohden...

Tulin vaan nyt pikaisesti ilmoittelemaan tämän hetken kuulumiset, koska aloin tuntea jo huonoa omaatuntoa tästä hiljaiselosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!