9. joulukuuta 2011

Videoton videopostaus

Oon taas mennä viipottanut ympäri maailmaa, ja kun lopulta palauduin hoodeille, niin oon ollu kotona sen verran, että nukuin päiväunet ja lähetin yhden työhakemuksen. Nytkin oon lapsenlikkana. Sain talon just hiljaiseksi, toivotaan, että tää hiljaisuus kestää... Heh. Jään tänne vielä yöksi ja hoitohommat jatkuu huomenna. Sen jälkeen pyörähdys kotona ja jokavuotisiin pikkujouluihin illaksi! Huh, ehkä sunnuntaina ehtii jo hengähtää ja ensi viikolla aattelin vaihtaa maisemaa, mutta tällä kertaa äidin ruokiin.

Ja tässä vaiheessa voin tyylikkäästi todeta, että tämän postauksen sisältö ei nyt taas mennyt ihan nappiin. Tarkoitus oli upottaa tähän video siitä, mitä tapahtui sillä välin, kun Batman oli pojilla hoidossa. YouTube päätti kuitenkin toisin ja kyseistä videota ei YouTuben mukaan ole mahdollista upottaa ollenkaan. Videon voi kuitenkin katsoa täältä!

Hätävarakuvituksena kuva parin viikon takaa, mutta fiilis ulkona on ollut eilen ja tänään kutakuinkin sama, joten annan itselleni anteeksi.

 Korvauksena tästä mönkään menneestä postauksesta tähän loppuun voinkin sitten paljastaa, että ostin tänään elämäni ensimmäisen pikkumustan! Elämäni ensimmäisen! Alkaa nousta jo hurjiin sfääreihin tää homma. Viikko sitten huulipuna ja nyt pikkumusta, mitä täällä tapahtuu?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!