11. joulukuuta 2011

Virallinen pikkujoulukauden aloitus

Oon ehkä muutamaan otteeseen maininnu näistä hiuksista. Kivat, mutta mahdottomat käsitellä, mikäli kyse on esimerkiksi kihartamisesta. Oon kokeillu ilmakihartimet ja suoristusraudat. Tähän saakka oon saanu kiharat pysymään pisimmillään kaksi tuntia. Sen jälkeen hiukset muistuttaa enemmän jotain tuulenpesää, joka on pakko harjata. Tästä taas seuraa pörröilmiö ja täysin hallitsemattomasti leijailevat haituvat. Nyt lopultakin päätin sitten uhrata neljäkymppiä tuohon aikoinaan niin monessa blogissakin hehkutettuun Remingtonin Pearl Wandiin.


Nyt voin vaan todeta, että olisi pitänyt tehdä tämä sijoitus jo aikoja sitten. Minulla on ollu kiharat nyt vuorokauden ajan. Ne on kestäny lumituiskun ja yön sängyssä pyörimisen. Lisäksi oon laittanu niitä moneen otteeseen uudelleen ja uudelleen. Ja siis en oo laittanu hiuksiin mitään semmoista ainetta, mitä en olisi aikaisemmin kokeillu. Systeemin käyttö tosin vaatii vielä harjoittelemista. Kiharat tuli, mutta ne sojottivat joka ilmansuuntaan, heh...


Vedin sitten hiukset yhteen myttyyn ja kiinnitin ylös muutamalla pinnillä. Tämäkään kampaus ei normaalisti onnistu, vaan pää lähinnä ampuu pinnejä täysin hallitsemattomasti. Kiharat kuitenkin jämähtivät hyvin paikoilleen, enkä edes tukehtunut hiuslakkaan. Tuolta tosin saattoi sojottaa muutamia latvoja, mutta hyväksyn sen, koska vasta opettelen tuon kihartimen käyttöä. Enkä oo mikään haka kampaajanakaan. Vielä. Täytyy jatkaa treenaamista, valmistujaisiin on kaksi viikkoo aikaa, joten hyvin ehtii!


Kävin eilen kauden ekoissa (ja ilmeisesti myös viimeisissä) pikkujouluissa. Nää pikkujoulut on jokavuotinen perinne. Ollaan kokoonnuttu sekalaisella porukalla syömään mahat täyteen ja istumaan iltaa. Illan päätteeksi kipaistiin vielä keskustassa. Tää toinen meidän paikallisista, eräs nimeltä mainitsematon yökerho ei minua kauheesti houkuttele, enkä ees muista milloin oisin kyseisessä paikassa viimeksi käynyt. Normaalisti oon liuennu jengistä hyvissä ajoin, mutta nyt oli pakko viimeisten pikkujoulujen vuoksi käydä toteamassa, että kaikki hinnat oli taas noussu edellisen kerran jälkeen. Mutta pääasia, että meijän porukalla oli ihan huippuhauskaa!

Ai niin, kompeksoidakseni näitä viimeaikaisia mekko- ja huulipunaosteluita, ostin eilen lukkosulaa ja rassasin pyörän lukon kanssa pakkasessa ainakin viisi minuuttia. Lukko ei auennut, mutta kohmeiset sormet se lukkosula kuitenkin sai lämpiämään. Oon kuitenkin ylpeä itsestäni siinä mielessä, että hoksasin marketissa kävellä suoraan ah niin miehekkäälle autotarvikeosastolle ja itse lukkosula löytyi noin puolen minuutin etsimisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!