30. joulukuuta 2011

Restonomijuhlat vol 2.

Apua, mihin tää kaikki aika oikein katoaa!? Ilmeisesti ei ainakaan tietokoneella hengaamiseen, istuin nimittäin just lukemassa vajaat kolme tuntia blogipäivityksiä. Ja tuossa on pari vielä odottamassa... Ei oo hetkeen tullut istahdettua koneelle ihan ajan kanssa. Tästä päivästä lähtien tosin oon osa-aikainen jedipelileski, joten ehkä jatkossa näitä postauksia alkaa tippua taas tasaisempaan tahtiin. Sitä paitsi sain joululahjaksi salaman kameraan, joten en voi käyttää tätä pimeyttäkään tekosyynä!

Joulusta puheen ollen, taidan skipata koko joulun täältä blogin puolelta. Kävi nimittäin niin, että kaikki joulukuvat ja -lahjat on kotona, ja oon menossa sinne takaisin aikaisintaan loppiaisen jälkeen. Veikkaan, että joulukuvat tammikuun puolessa välissä ei herätä kauheesti hilpeyttä. Voin kuitenkin kertoa lyhyesti, että joulu sisälsi lähinnä nukkumista ja syömistä ja lahjaksi tuli perinteiset kasa sukkia, suklaata ja pyjama.


Olin kuitenkin sen verran fiksu, että heitin omalta koneelta parit valmistujaisbile vol. 2 -juhlien kuvat photobucketiin jo etukäteen. Toiset kemut oli siis sukulaisille, tutuille ja lapsuuden (ja muinaisen nuoruuden, heh) aikaisille kavereille. Ja nää juhlittiin sitten hillitysti kotona. Olin alunperin suunnitellut ihan pieniä kahvikutsuja, mutta jotenkin kivasti homma levisi käsiin ja vieraita oli ehkä tuplamäärä. Onneks oli ruokaakin ja onneks ihmiset oli jo valmiiksi niin täynnä kaikkia jouluherkkuja, että jääkaappi pursusi vielä seuraavanakin päivänä.


Semmoiset juhlat ne. Vaikka joulut ja valmistujaiset on nyt juhlittu, niin ei tässä laihtumaan päästä. Käytiin tänään ostaa neljä kassillista ruokaa huomiselle. Voi olla, että rakettien lisäksi räjähtää mm. yksi Suvi. Jos ei, niin palailen viimeistään vuodenvaihteen jälkeen. (Olettaen, että tämä päivä on vasta jedileskeyden alkua...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!