1. joulukuuta 2011

Irtiottoja


 Ihan pikapikamoit ennen lomaa! (Lasken viikonlopun lomaksi, koska tiistaikin on vapaata, joten maanantai menee siinä samalla. Tai no, siis minullahan on nykyään enemmän lomaa kuin mitään muuta, mutta se lomakin tuntuu spesiaalilta, kun lähtee johonkin...) Oon lähössä Ouluun, jossa menee ainakin puoleen väliin ensi viikkoa. Tavoitteena tuolla reissulla ois löytää mekko valmistujaisjuhliin ja lopettaa sen asian stressaaminen. Senmoista.

Kävin äsken kaupassa matkaeväitä ostamassa sukkahousut jalassa testaamassa, että voisinko ehkä mahdollisesta selvitä paleltumatta rautatieasemalle hame päällä. Totesin, että mahdollisuudet onnistua ovat ehkä noin kahdeksankymmenen prosentin luokkaa, joten näillä mennään. Ongelmana ovat kengät. Ei hirveesti houkuttais laittaa valkosia tossuja tuonne kuraan tallustelemaan ja pelkään, että korkkareissa lentelen melko reippaasti. (Karu yhdistelmä hameen kanssa...) Onneks tässä on vielä vajaa tunti päättää ja siitä tulikin mieleen, että vois mennä jo pakkaamaan.


Batman menee Tommille hoitoon ja ostin Tommin kiusaksi kaupasta Batmanille vinkupallon, jonka meinaan antaa sille viikonlopuksi mukaan. Heh, vahingonilo, paras ilo! Ja tästä tuli mieleen, että oman pakkaamisen lisäksi levällään on Batmaninkin tavarat, joten ehkä ois aiheellista laittaa kone nyt sivuun ja toimia.

Otan kameran mukaan, jos saan sen mahtumaan johonkin väliin! Mutta palaillaan viimeistään ens viikolla!

P.s. Ai niin, tänään on joulukuu, eikä minulla oo ees kalenteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!