19. heinäkuuta 2012

Oma naama, paras naama

Huh huh, enpä muista millon viimeks oisin istunu kämpillä, yksin ja ilman mitään suunnitelmia. Ja millon oisin inspiroitunut mistään valokuvaukseen liittyvästä niin paljon, että olisin toteuttanut ajatukset. No, aivan täysillä en nytkään jaksanut keskittyä, kiitos vajaan kymmenen tunnin työpäivän. Mutta jotain sentään. (Toki tylsästi omalla naamalla, kuten jo ehkä saattoi tuosta alusta havaita, jos jaksoi ajatella...) Inspiroiduin siis alunperin Oulusta ostamastani paidasta, joka oli taas niitä ostoksia, jotka pitää ostaa vaan siksi, että ne on niin ihania. Mutta loppujen lopuksi en osaa niitä arkikäytössä pitää. Toivottavasti syksystä tulee inspiroiva. Lämmin ja aurinkoinen.

Mitään erityistä kerrottavaa minulla ei nyt oo kaikesta hässäkästä ja kiireestä huolimatta. Olkoon tämä postaus omistettu näille kuville.

Huomasin just, että tänne ei tietenkään päätynyt yhtään kunnon kuvaa hiuksista eikä pahemmin tuosta paidastakaan. Rakensin jo mielessäni koko asun tuon paidan ympärille, ehkä otan vielä pari kuvaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!