17. heinäkuuta 2012

Toripolliisia ja Isoa Pahaa Sutta

Äiti soitteli eilen illalla, että oisinko kiinnostunu lähtee illalla katsomaan kesäteatteria vai lähteekö äiti ja Heli Ouluun. Ilmotin sitten, että minä se muuten voisin lähtee mukaan Ouluun ja aamulla lähettiin. Minun ainoa tavote oli löytää kengät, muuten ajattelin, että hengailen vaan mukana. Minulla ei ollu, ylläri, taaskaan shoppailututka oikeen toiminnassa ja niinpä vaan haahuilin Helin perässä. Kamerakin alkoi toimia just kun parkkiaika oli loppu ja oltiin palaamassa autolle päin... Hehe, mutta otettiin muutamat pikaiset turistiräpsyt toripolliisilla.


Kuten jo esille tuli, niin en ollu kovinkaan aktiivinen shoppailija. Mutta laatu korvaa määrän ja ostin maailman ihanimmat kengät! En oikeen osaa kategorisoida niitä mihinkään kastiin, mutta sanotaanko, että ne korvaa ne hakusessa olleet Conssit, joka paikan kengät sekä vähän paremmat kengät. Yksin. Yhdet kengät miljoonaan eri käyttötarkoitukseen. (Joudun ehkä tekemään jotain poikkeuksellista ja omistamaan kokonaisen postauksen kengille tässä jossain vaiheessa...) Ja vielä alennuksesta.

Kenkien lisäksi reissun parasta antia oli tietty ruoka. Tällä kertaa taktikoitiin ja alotettiin shoppailu ravintolasta. Aikomuksena oli eliminoida se nälkäkiukku, mikä ois jossain vaiheessa tullu esille ja ois kaikki mökötetty toisillemme. Onnistuttiin.


Oltiin melko pikaisia shoppailijoita, koska Batman odotti koko ajan yksin Kajaanissa ja se piti tulla päästää pissille. Mutta toisaalta ihan hyvä, koska minulla ei tosiaan ollu kuitenkaan se shopping mode päällä ja rahaakin oon saanu tässä viime aikoina palamaan kaikkeen turhaan. Oon esim. käyny ulkona syömässä melkeen joka päivä ja on pitäny nähä kavereita yksien (tai parien) merkeissä ja mitä näitä nyt on... Nytki ois kauhee nälkä, koska joku naapuri grillaa ihan varmaan jossain nakkeja ja se tuoksu leijailee tänne ja minulla on täällä vaan kuivaa leipää!


Matkaseura.

Kotimatkalla poikettiin vielä Zeppeliinissä Kempeleessä ihan pikaseen vetäsemässä parit Arnoldin donitsit naamaan ja onpa taas vähä turvonnu olo. Nam nam. (Ja koska oon huono bloggari, nii en ottanu kuvia aiheesta "tässä syön tätä valkosulkaadonitsiani" ja "tässä kuvaan tätä take away -kahviani". Sori. Ehkä ensi kerralla.)

Koska oltiin niin tehokkaita shoppailijoita, niin todettiin, että ehitään myös kesäteatterin illan näytökseen Kajaanissa. Tehtiin suunnitelma. Minä juoksen käyttämään Batmanin ulkona ja äiti menee ostaa lippuja ja Heli varaa paikat, mikäli äitille on vielä niitä lippuja jäljellä. Zädäm.


Tänä kesänä ohjelmistossa on Iso Paha Susi. Semmonen satujen sekamelska eli just sopiva minunlaiselle satuhömppäilijälle. Oli Punahilkkaa ja kolmea pientä porstasta ja pikku kilejä..) Tuolla suunnilleen samalla käsikirjotuksella oli joskus ennen muinoin eri versio myös kaupunginteatterin ohjelmistossa ja muistan käyneeni katsomassa sen sillon siellä. Ihan hauskaa, koska tuo oli kuitenkin niin erilainen versio, mutta muistin silti yhtäkkiä yksityiskohtia siitä lapsena nähdystä esityksestä. Ja voi, ois taas ihana päästä itekkin esiintymään...


Minun lemppariasusta tuli superlemppari, kiitos uusien kenkien. Pyysin Heliä sitten kuvaamaan tuon asun pikaseen, mutta eihän siinä toki nuo kengät näy. (Ja niistä kymmenestä kuvasta yhessä oli tarkennus ees jotakuinkin siellä missä pitäs, että Heli, tuon kohta tuon 50 millisen sinulle opetteluun... Krhm.)

Nuo viirit on sen teatteriesityksen lavasteita, jos joku nyt ei hoksannu, että miten ne liittyy mihinkään.

Ja nyt pätkii jo niin pahasti, että vois olla jo aika mennä nukkumaan. Huomiseen! (Tai muuhun tarkemmin määrittelemättömään ajankohtaan tulevaisuudessa!)

4 kommenttia:

 1. haha aika nopee ootte osannu käydä ! täs ei näy sun hiukset kunnolla mut katoin sun aikasempia postauksia tajusin et sulla on ihanan pitkät hiukset !(: onks sulla pidennykset vai onks noi omat hiukset? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mitäpä sitä hidastelee... :D Ihan omaa hiusta on kaikki! Oon ilmeisesti saanu hyvät hiusgeenit, kun ne vaan kasvaa ja kasvaa.

   Poista
 2. No hei! Oli kiire! Ja minä vaan pistin napin pohjaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!