20. helmikuuta 2013

Aurinkoa vasten leijailevat lumihiput

Voimat on edelleen jossain hukassa, päässä huimaa ja lihaksissa hapottaa, mutta sisukkaasti kampesin itseni ylös jo hyvissä ajoin. Pistin pyykit pyörimään, lepäsin hetken ja kannoin vuodevaatteet parvekkeelle tuulettumaan. Noron jälkeisenä vaivana sain nyt ilmeisesti sitten tulehtuneen viisaudenhampaan, jonka takia jouduin raahautumaan myös kauppaan jäätelöostoksille, jotta saisin jotain, jolla turruttaa kipua. Särkylääkkeitäkään kun en mielelläni liukuhihnatyylillä napsi.

Harmittaa ihan vietävästi, että oon missannu nämä upeat auringonpaistepäivät tässä sairastellessa. Argh. Tsemppasin kuitenkin jopa niin paljon, että peitin väsyneet silmät kajalilla ja otin kauppareissulle kameran mukaan. Vaapuin sitten tuolla hangessa henkeä haukkoen, mutta selvisin kuin selvisinkin kauppaan ja sieltä kotiin ja sain muutaman talvikuvankin napattua. Tai no, ilmeisesti ihan hyvä onnistumisprosentti näin pikaiselle reissulle ja vieläpä toipilaana, kun tännekin päätyi kymmenkunta kuvaa... Olkoot nämä korvauksena kaikesta viimeaikaisesta hiljaisuudesta täällä.


Kokeilin taas tuota panoraamakuvausta, tällä kertaa vähän lähempänä oleviin kohteesiin. Yhden panoraaman rakentamisen hylkäsin nähtyäni ottamien kuvieni epäterävyyden, toisen hylkäsin panoraamavaiheen jälkeen sen "vikojen" vuoksi, mutta kolmas onneksi onnistui.


Olisi kiva kuulla, millaisista postauksista tykkäätte eniten? Onko tällaiset kymmenen valokuvan kuvapostaukset vähällä tekstillä liian raskaita? Miten asujutut? Ihan arkihommat? Batmania? Tai ehkä jotain ihan uutta?

4 kommenttia:

 1. Siulla se huono tuuri sitten vain jatkuu! :( Itselläni tulehtui molemmat poistetut viisaudenhampaat niin pahasti, että vaivoin sain enää suutani auki sen verran, että pystyin syömään. Ennen toisen poistoa piti syödä antibioottikuuri.. Innolla odotan noiden alhaalla olevien puhkeamista!

  Mun mielestä tällaiset kuvapostaukset ei ole ollenkaan raskaita. Sun tekstejäkin on kyllä kiva lukea, kun kirjoitat niin hauskasti, että välillä oikeasti saatan naurahtaa ääneen :D Jatka samaan malliin! Vaikka oiskin mukava lukea tilannekatsaus siitä, missä oot menossa "huolettomasta farkkutytöstä mekkojen, korkokenkien ja huulipunan kanssa toimeentulevaksi naiseksi" -matkallasi. En tiedä ootko seurannu Putousta, mutta tohon postausaiheeseen voin sanoa sketsihahmo Samppa Linnan sanoin, että "saa käyttää mut ei oo pakko hei!" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tänään jouduin jo soittamaan hammashoitolaan ja sain onneksi ajan päivystävälle.. Kohta siis sinne kuulemaan tuomiota! On vielä alahammas, joka on minun lukeman perusteella se vaikeampi vaihtoehto, ei kiva... Eikä tosiaan kauheesti lohduta tuo sinunkaan kokemus. :D

   Hei tuo tilannekatsaus on kiva idea, alko heti teksti pyöriä päässä! Pitää ehottomasti pistää toteutukseen tässä pian! Kiitos ideasta!!

   Poista
 2. Itse tykkään sun arkihommista, batmanista ja voishan sitä aatella jotain ihan uuttakin :)

  malla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis kaikki käy! ;) Batmanista on varmaan tulossa tässä lähiaikoina syvällisempää postausta liittyen tuohon sen sairauteen. Mutta kiva kuulla, että arkipostauksetkin käy, usein kun mietin, että kiinnostavatkohan nämä jaarittelut ketään. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!