19. helmikuuta 2013

Toipilas

Jaksoin nousta sohvalta sen verran, että räpsin päivällä parit kuvat, nukuin sitten pari tuntia ja nyt jatkan uudella yrityksellä, joten jospa saisin tämän postauksen nyt julkaisuun saakka... Meni nimittäin vapaapäivät hiukan uusiksi. Eilen töissä meinasi lähteä taju, joten katsoin parhaaksi poistua paikalta. Hissimatka tämän talon kellarikerroksesta neljänteen kesti ikuisuuden ja kun lopulta pääsin kotiin, niin syöksyin suoraa päätä vessaan ja vietinkin siellä sitten koko illan. Ilmeisesti se noro tuli nyt sitten lopulta tännekin.


Mistä tunnistaa parhaat ystävät? No, Aten kuultua tästä norosta, tuli välitön kysymys, että tarviinko kaupasta mitään. Yritin kieltäytyä, että ei kannata tulla, tämä tarttuu aivan varmasti. Mutta ei auttanut. Sain ison kasan mehua, hedelmiä ja prinsessapillejä. Tosin hetkeen en niitä voinut edes syödä, koska en jaksanut nousta sohvalta edes kuorimaan omenaa. Onneksi illalla sitten sain kerättyä voimia sen verran, että käytin Batmanin pikaisesti ulkona ja sain kuin sainkin omenan syötyä. Ja sitten nukkumaan, mikäli sitä levotonta ja puoliunista pyörimistä voi sillä nimellä kutsua. Heräsin sitten tunnin pyörittyäni, kuvittelin, että on jo aamuyö...


Tänään olo on ollut jo parempi siinä mielessä, että en ole joutunut oksentamaan. Mutta en tosiaankaan ole jaksanut tehdä mitään muuta kuin maata sohvalla, nukkua välillä ja välillä taas katsoa televisiota. Onneksi minulla on ollut nuo Aten tuomat hedelmät, oon selvinnyt niillä tämän päivän.

Tosin kun yksi tauti lähtee niin toinen ongelma tulee. Nimittäin minun viisaudenhammas vaikuttaisi suuttuneen tuosta eilisestä ja on nyt tosi kipeä. Tosi hienoa, tässä kaupungissa kun on kuulema Suomen pisimmät hammaslääkärijonot... No, jos tämä jatkuu näin kipeänä niin toivottavasti saan jonku pika-ajan, ennen kuin puoli naamaa on turvoksissa. 


Haha, ai niin, eilen käyttäessäni Batmania pihalla joku mummo säikähti minun riutunutta, hiukset pystyssä ja silmät verestää -olemusta ihan urakalla. Näytin varmaan joltain narkilta, koskapa se meinasi hypätä rollaattorinsa kanssa saman tien toiselle puolelle tietä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!