17. helmikuuta 2013

Keidasta etsimässä

Ihanaa sunnuntaita! Tosiaan. Heräsin tuossa 10.22 toteamaan, että hanasta ei tule vettä. Hetken aikaa pohdiskelin siinä, että muistaakseni tästä ei oo tiedotettu mitään etukäteen. Kurkkasin kuitenkin eteiseen ja siellähän se oli lattialla. Ei mitenkään yllättävä lopetus tällaiselle katastrofiviikolle.


Ei mitään tietoa, että mihin aikaan tuo lappu on tullut, mutta siis joko yöllä tai aamulla ennen sitä minun heräämistä. Joka tapauksessa liian myöhään, että oisin ehtinyt mitään käyttövettä varastoimaan, niin kuin tuossa ohjeistettiin. Vesihanat olivat siis lakanneet toimimasta reipasta tuntia aiemmin ja tilanne normalisoituisi vasta huomenna iltapäivästä. Onneksi jääkaapissa oli maitoa minulle, mutta Batmanin kuppi oli tyhjä. Pistin kuitenkin aivot toimimaan ja aloin etsiä keidasta aavikolta. Vedenkettimestä löytyi tilkka vettä eilisen jäljiltä ja tupareiden jäljiltä parvekkeelta löytyi pari pakasterasiaa täynnä vettä. (Yrityksenä siis saada jääpaloja booliin, mutta ne ei koskaan ehtinyt jäätyä ajoissa.)

Tähän saumaan ei varmaan kannata mainita sellaista sivuseikkaa, että tähän taloyhtiön pihalle on tuotu iso säiliö vettä... Pilaisi koko jännän tarinan siitä, kuinka pelastin koirani janokuolemalta.


No, kerrankin onni onnettomuudessa siinä mielessä, että lähden illaksi töihin, jonka jälkeen käyn nukkumassa kotona muutaman tunnin ja menen aamuun. Käytönnössä siis vietän koko vesikatkon ajan töissä. Sitten tiedossa onkin pari vapaapäivää, joten jospa sitä ehtii taas luomaan jotain materiaalia tännekin. Suunnittelin tässä pientä donitsireissua, mikäli saan kaverin kanssa aikataulut mätsäämään yhteen!

Toivottavasti teidän sunnuntai on tosiaan käynnistynyt hieman normaaleimmissa merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Taisin siis olla sittenkin liian pitkään suihkussa kylässä käydessäni... Oli vaan niin ihanan kuumaa vettä, toisin kuin joskus jossain muualla...Tämmöinen maalainen ei älyä, että kaupungissa pitäis elää kaupunkilaisten tavoilla... Hyvä, että asut ylimmässä kerroksessa, vältyt mahdolliselta vedenpaisumukselta, vaikka Batman olisi varmaan vallan riemuissaan uudesta uima-altaasta kotona:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaan kyllä itsekin kuluttaa sitä vettä, että en usko että tätä saa menemään sinun piikkiin... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!