11. helmikuuta 2013

Karvismaanantai

Ei taas mene ihan käsikirjoituksen mukaan tämä päivä. Ei varmaan olisi kannattanut nousta sängystä ollenkaan. Kävin kaupassa, ja unohdin taas vitamiinit kassalle. Onneksi mukava kassaneiti huomasi asian ja huusi minut ovelta takaisin. Viimeksi tämä sattui Prismassa ja juoksutin jotain raukkaa perässäni melkein parkkipaikalle saakka. Kotiin tultuani päätin toteuttaa yhden jo pitemmän aikaa päässä pyörineen kuvausidean, mutta koska kotistudiostani eli makuuhuoneestani paloikin yllättäen lamppu, jäi sekin homma kesken. Tai en oikeastaan ehtinyt aloittaa edes. Iltapäivästä yritin keskustella ystävän kanssa tärkeästä asiasta Facebookin välityksellä, niin eiköhän koko sivusto lakannut toimimasta. Hemmetti. Suutuspäissäni päätin sitten lähteä haukkamaan happea raittiiseen ilmaan, kameran kanssa, mutta sain otettua yhden julkaisukelpoisen kuvan ennen kuin aurinko katosi johonkin tehtaan taa.


Batmanin takapuoli. Kyllä kannatti tämän takia tarpoa hangessa hartiat jumiin ja kärsiä nyt päänsärystä... Hetkinen, onko nyt ehkä kenties maanantai..? No, toivotaan, että päivä muuttuu tästä vähän paremmaksi. (Siis mikäli enää tähän aikaan iltapäivästä näin voi sanoa..) Käydään ehkä illalla pyörähtämässä leffassa, jos tältä päänsäryltäni selviän.

Sitä ennen ajattelin vaan mököttää sohvan nurkassa haalariin kaivautuneena ja tuijottaa televisiota. Tekisi mieli puuroa, mutta en edes uskalla ajatella, millaisen sotkun saisin aikaan tällaisena päivänä, jos sellaista alkaisin keittelemään...


Toivottavasti teidän maanantainne ja viikkonne on startannut hieman onnistuneemmissa tunnelmissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!