27. helmikuuta 2013

Jämäkuvia

Hmm. Ajattelin ensin, että tältä parin päivän takaiselta kuvausreissulta ei Batmankuvia lukuunottamatta tarttunut muistikortille juuri mitään mainittavaa, mutta eilen päädyin sitten selaamaan tuota kansiota läpi ja ajattelin, että no, ehkä siellä on sittenkin jotain julkaisemisen arvoista.


Tykkään tuosta Pikisaaren reitistä tosi paljon, koska siellä on vanhoja ja erikoisia taloja. Lisäksi polku menee suoraan jonku raunion läpi. Ei mitään käsitystä, että mikähän siellä on mahtanut olla, mutta ilmeisesti jokin melko iso talo.

Erityisesti tykkään viimeisestä kuvasta, minusta se on jotenkin hupsulla tavalla muumimainen, koska siinä on pienen eläimen jäljet ja meri. (Tuo meri on minulle vieläkin kovin mystinen juttu ja saan siitä tosi voimakkaita muumiviboja. Hahah..) No, kyseessä on ihan tavallinen jänis, mutta minun silmissä joku pieni otus on lähtenyt jäälle etsimään seikkaulua. Lopulta jäljet katoavat horisonttiin. (Teen paljastuksen, ettei kukaan menetä yöuniaan. Onneksi tosielämässä jäljet johtivat saarelta manteretta kohti, joten pupu tuskin eksyi merelle tahi putosi avantoon.)

Nyt ehdin juuri ja juuri katsoa vielä yhden jakson Game of Thronesia ennen töitä. Oon koukussa. Taas.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!