22. helmikuuta 2013

Kampaus, I did it!

Pohtiessani tässä taannoin, että mitä te täällä tykkäisitte erityisesti nähdä ja sain kivan ehdotuksen, josta innostuin heti. Eli siis tilannekatsausta tähän farkkutytöstä naiseksi -projektiin. Kunnon paneutuminen tähän aiheeseen on tulossa, mutta olkoon tämä tällainen teaseri.

Minullahan on aina ollut pitkät hiukset, joita en oo kuitenkaan osannut laittaa mitenkään. Ja laitetummat hiukset on heti ollu liian juhlavat. Nyt oon kuluttanu kuitenkin aikaani YouTuben tutorialeja katsellen ja saanut jotain konkreettista aikaiseksi.


Koska oon tosi huono tekemään suoraa kopiota mallista, niin todettakoot, että tässä on käytetty ehkä noin viiden eri videon vinkkejä ja lisäksi vielä kymmentä inspiraatiokuvaa. Kyseessä on siis täysin oma viritelmä ja itse asiassa onnistuin tosi hyvin, sillä sain joltain aivan randomilta asiakkaalta palautetta, että tosi kiva kampaus!

Ja siis tosiaankin, tämä kampaus ihan arkikäytössä. Meillä kun pitää olla töissä hiukset kiinni, ja se iänikuinen ponnari tai sotkunuttura alkaa jo käydä tylsäksi, niin on jo pakko alkaa kehitellä jotain uutta tilalle. Oon nyt löytänyt pari kikkaa, jolla saan nuo hiukset pysymään siellä missä pitääkin.


Samanlaista kampausta tuskin koskaan tulen enää tekemään, koska voi olla melko mahdotonta onnistua. Mutta ainakin samanlaista tulen yrittämään, saa nähdä, mitä siitä tulee. Kivat tämmöiset yllärihiukset...

Tosiaan, tässä siis yksi edistyksen askel tällä saralla. Kesti melkein 24 vuotta oppia käsittelemään näitä hiuksia, ja voin antaa vinkiksi muille samanlaisten itsepäisten hiusten kanssa temppuileville, että mikäli hiuspuuteri ei ole tuttu, niin suosittelen tutustumaan. Ehdottomasti yksi parhaista hiustuotteista, mitä olen kokeillut. Ja nykyään saattaa mennä helposti kolme tai jopa neljäkin päivää pesemättä hiuksia, koska ne eivät tunnu eivätkä näytä yhtään likaisilta. Sen sijaan niihin on helpompi tehdä kampauksia, kun niissä on vähän mömmöjä karhentamassa hiusta.


Minä olen kamppailut sen ajatuksen kanssa, että leikkaanko vaihteeksi lyhyeksi, mutta nyt jos vasta alan oppia käyttämään tätä pituutta hyödyksi, niin olisi kurjaa pilata omat mahdollisuuteni kehittyä! Siispä jatkan niiden tutorialien tuijottelua ja etenkin kesää kohti mentäessä tulen varmasti innostumaan villeistä lettikampauksista ja opettelemaan ranskalaisen letin kalanruotoversion ja pari muuta mielessä pyörivää juttua.

Mikäli kiinnostaa, niin voin jossain vaiheessa yrittää tehdä oman osani ja järjestää muutaman tutoriaalin niistä vinkeistä, mitä itselläni on tällä hetkellä mielessä.

4 kommenttia:

 1. Upee kampaus =)

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Miten sun hiukset on noin vaaleet? Ootko käyny värjäämässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo, kun ne tummemmat latvat on piilossa tuolla kampauksen alla ja tuo kaikki mitä näkyy niin on omaa väriä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!