26. maaliskuuta 2013

Ilta parvekkeella

Kerroinkin jo aiemmin parvekepostauksen yhteydessä niistä hankkimistani aurinkokennovalaisimista ja lupasin jotain raporttia asiasta. Tässä on nyt ollu tosi aurinkoisia päiviä, ja niinpä nuo valotkin on loistanu sitten illalla. Ihan hyvä hankinta siis, vaikka ostaessa vähän epäilyttikin. Toivottavasti kesäyöt on vaan riittävän hämäriä, jotta nuo lamput syttyvät. Koska ilmeisesti niissä on jokin hämäräntunnistin tms. koska ne eivät pala ennen kuin vasta myöhään illalla. En tiedä, jää nähtäväksi.
Tuo kaikkein kirkkaimmin loistava tuolla verhon takana on kuu, vaikka se näyttääkin vähän tyhmästi katulampulta...

Istuin eilen parvekkeella lukemassa ja juomassa teetä, kun alkoi ramasta. Ajattelin sitten levätä hetken, pistin pitkäkseni ja hups, heräsin parin tunnin päästä. Oiskohan se jo kesä, kun parvekkeellakin tarkenee ottaa tuommoiset kevyet parin tunnin torkut... Haha! Kesällä kyllä nukun ulkona joku yö.

4 kommenttia:

 1. Ootpa ihanaksi laittanu parvekkeesi! Oi vitsi, oispa lasitettu parveke.. ei tuota avonaista voi oikein alkaa sisustella ainakaan talvella.

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo lasitettu parveke on kyllä mahtava! Minulla oli joskus aiemminkin tämmönen, mutta sillon köyhänä opiskelijana ei ollu varaa laittaa sinne mittään ja koko parveke jäy käyttämättä. Otin nyt vahingon takasin ja panostin sitten ihan kunnolla! Jospa se kesä tulis pian, niin pääsisit laittaa sinnekin avopartsille jotain pientä... :)

   Poista
 2. I-H-A-N-A parveke! Vai voiko tota enää sanoa parvekkeeksi, johan se menee ylimääräisenä huoneena. Upeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vaan odotellaan lämpimiä kesäiltoja, jotta tuo kesähuone pääsisi tositoimiin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!