27. maaliskuuta 2013

Suvin kevätretki

Tehtiin eilen Suvin perinteinen (Nyt siis ekaa kertaa järjestetty, mutta tästä tulee vielä hieno perinne.) kevätretki, joka suuntautui tällä kertaa kauppakeskus Zeppeliiniin ja ainoa etukäteen suunniteltu pysähtymiskohde oli Arnoldsin donitsibaari. Mutta kuten tämmösillä kevätretkillä on tapana, niin matkalle tuli pari muuttujaa. Saatiin hädin tuskin donitsit maksettua, kun ensimmäinen osallistuja oli oksentaa. (Tähän tosin on pakko nyt mainita, että alkoholi ei liittynyt tähän mitenkään. Eikä donitseissakaan ollut mitään vikaa.) Kun sitten saatiin tilanne helpottamaan sen verran, että todettiin, että ambulanssi tuskin on tarpeen, mutta kotiinlähtö muuten voisi olla hyvä idea, niin toinen osallistuja oli tukehtua kahviinsa. Tuossa vaiheessa mietin, että tämmösiähän nämä kevätretket aina on.


Retken jälkeen otettiin hetki lepoa ja särkylääkettä, kuka mitäkin koki tarvitsevansa ja alotettiin jatkot. Eli maattiin sohvalla kasassa ja tuijotettiin TopChefiä ja Miehenpuolikkaita. Ja jatkoillahan on aina epämääräistä porukkaa, niin nytkin. Epämääräinen porukka tosin nukahti eteisen lattialle. (Ja korostan edelleenkin, että kukaan ei ollut edes nähnyt alkoholia koko päivänä.) Lopulta kaikilla alkoi olla vähän nälkä ja siirryttiin muutama kortteli jatkojen jatkoille syömään. Hassujen hattujen bileisiin. Istuttiin hatut päässä sohvalla ja katottiin telkkaria.

Täytyy sanoa, että oli kyllä ultimaattisen hieno kevätretkipäivä.


Itse kevätretkeltä ei nyt sattuneesta syystä ole sitten kuvia. (Instagramin puolelta löytyy yksi kuva donitsista, ehin ottaa sen ennen ensimmäistä välikohtausta ja sen jälkeen ei paljoa kuvaaminen käynyt mielessä..) Kuvasin sitten muistoksi kevätretkiasun. Kevätretkellä käytetään mekkoa, koska on kevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!