8. maaliskuuta 2013

Nainen

Sain tuossa taannoin toiveen, että voisin kirjoittaa tästä minun naisellisuusprojektista ja nykytilanteesta. Vaikka minulle naistenpäivällä ei oo mitenkään sen kummempaa merkitystä, niin menkööt tämä nyt vaikka sitten sen kunniaksi...

Myönnän, että oon viime aikoina ollut tämän suhteen tosi laiska, koska on talvi. Oon kuitenkin ryhdistäytynyt kampausten suhteen! Siis aina silloin, kun oon tarennu liikkua ilman pipoa. Mekkoa oon käyttäny talven aikana todistetusti kaksi kertaa. Molemmat mekot ostin syksyllä, kun ennen ostelin mekkoja sellaista mekko joka viides vuosi -tahtia, joten edistystä sekin. Itse asiassa, oon tainnu hankkia viimeisen vuoden sisällä suunnilleen yhtä monta mekkoa/hametta kuin housujakin...


Ensimmäisen huulipunani ostin kaksi vuotta sitten, minkä jälkeen olen ostanut toisenkin punan, lähes nuden. Huulipunan käytössä voisin vähän skarpata taas. Oon hankkinu myös luomivärejä, oikeestaan elämäni ensimmäisiä, jos ei lasketa jotain halpisvärejä, jotka joskus pienenä ostin. Sen sijaan en vieläkään osaa käyttää niitä ilman, että näytän siltä, että oon käyny salaa äidin meikkipussilla.

Ostin syksyllä yhdet mukavimmista (ja tällä hetkellä käytetyimmistä) koskaan omistamistani kengistä, joissa yllättäen yhden korkeimmista koskaan omistamistani koroista. 


Kun selailin blogiani viime talveen, huomasin käyttäneeni tuolloin enemmän hameita kuin tänä talvena, mutta siihen on selkeä selitys. Olin tuolloin töissä koululla, jossa ei ollut tietenkään mitään työasuja, toisin kuin nykyisessä työpaikassani. En siis jaksa panostaa pukeutumiseen yhtä paljoa pelkästään työmatkojen ajaksi. Etenkin, kun vaatteet peittää kuitenkin toppatakkien alle. Mutta kun kevät lähenee ja lämpö lisääntyy, niin lupaan ihan varmasti kaivaa sukkahousut kaapin perältä ja käyttöön. 

No, rehellisyyden nimissä on mainittava myös, että opettelin tässä vastikään vaihtamaan autoon öljyt. Sieltä toisesta ääripäästä sitten... Ja kaikkein naisellisin olo minulla oli tänään - ei näitä kuvia varten laittautuessani - vaan suihkunraikkaana, pestyäni hiukset ja meikit pois ja kiskoessani päälleni ikivanhan kotitopin.


P.s. Oon yrittäny opetella Pinterestiä, en oo ehkä ihan vielä sisäistänyt tuota ideaa täysin, mutta ajattelin, että tuo voisi korvata sen minun "inspiraatiokuvat" -kuvakansion koneella... Mikäli siis minua inspiroivat asiat kiinnostaa, niin seurailla voipi täällä!

2 kommenttia:

 1. Kiva kun tartuit tähän aihe-ehdotukseen :)
  Miekin jokin aika sitten aloin tutustua Pinterestin ihmeelliseen maailmaan, ja siellä kyllä saa halutessaan kulumaan aikaa selaillen ihania kuvia ja ideoita. Mikä on huono juttu, koska ois tässä yks oppari kirjotettavana.. :D

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä tuntu niin hauskalta aiheelta, mutta olikin sitten yhtäkkiä melko vaikea aihe.. Kun talvella tosiaan on enemmän siellä mukavuussektorilla. :D

   Minulla ei ainakaan toistaiseksi tuo Pinterest oo vielä koukuttanu niin kovasti, mutta toisaalta en vielä ihan kaikkea kyseisestä sivustosta ymmärräkään ja osaakaan käyttää.

   Poista

Kiitos kommentistasi!