25. maaliskuuta 2013

Olohuoneessa

Tämä ikuisuusprojektilta erehdyttävästi tuntunut olohuone-postaus valmistui nyt sitten viimein (kun joku siellä vähän potkiskeli takapuolelle asian suhteen, kiitos!), vaikka olohuone itsessään on vielä jonkin verran kesken. Täältä nimittäin puuttuu kattovalot edelleen. Se se vasta ikuisuusprojekti onkin. Löysin Bauhausista kivat, mutta niitten yhteishinnaksi tulis viisisataa ekua, ja toistaiseksi en oo vielä riittävän rikas, että laittaisin kahteen varjostimeen tuon verran rahaa. (Liittyy, mut kuulin just huhua, että Salkkareitten MC Tale saa nettiin jonku oman pikkusarjan Young Money Cash Money, joten minun kesä on pelastettu. Eipä paljoo minua rannalla näy, kun tuijotan MC Talea.)
Sain lopultakin ostettua siis tuon Ikean 2x4 Expedite-hyllyn, ja kirjoja sisältäneen muuttolaatikon purettua. Ja näköään myös kengät löysivät paikkansa. Ennen tuon hyllyn tilalla oli tuolla ekan kuvan taustalla näkyvä vaatekaappi tilanjakana, mutta heivasin sen vastapäiselle seinälle ja sain tuosta "eteisestä" lisää avaruutta olohuoneeseen. Tuossa kaappiviritelmässä vaan ei oo ovia ja se on muutenkin tosi ruma, niin ajattelin nakata sen roviolle, mutta pittää eka varmistaa vuokranantajalta, että se jo vihjas aikanaan kun kävin tätä kämppää kahtomassa, että se on mahollista hävittää. Hankkisin tilalle jonku siromman kaapin ovilla tai ihan vaan seinään pultattavan hattutelineen takkirekillä.
Sain lopultakin hankittua kehykset ja tuon (ensimmäisen!) oikean taidehankintani seinälle saakka. Maalaus on yhden taiteilijakaverin tekemä ja ihastuin siihen välittömästi, kun näin sen. Tuossa seinällä se on tosin vähän niin kuin tulvan tuomana ajelehtimassa, koska kohtaa oli tämän huoneen ainoa valmiina oleva taulukoukku ja nuihin kiviseiniin ei niin vain nauloja hakatakaan. Tuolla sohvan takana pilkottaakin Ikean peili, joka odottaa seinälle pääsyä eli iskuporakoneen vierailua.


Seinät haluaisin repiä alas ja ehkä sen tässä teenkin, kun keksin mitä haluan. Ja siitäkin ois varmaan ihan kiva ilmottaa vuokranantajalle pikkusen etukätteen, ettei tuu niitä jälkipuhheita.

Semmonen olohuone se. Vähänhän tuolla on tuota mukavuudenhaluisuutta näkyvissä. Esim. tuo tietokonepöytä jotais heittää tuonne nurkkaan tai jopa makkariin, mutta sitten en vois dataillessa katsoa telkkaria, niin ei tulis mittään. Ja tuoki lepakkotuoli on vähän keskellä kaikkea, mutta oikeestaan en keksi sille muitakaan paikkoja, jos sen haluaa olohuoneessa pitää. Ja tuo minun upea rakennustaidonnäytesohvapöytä on koko ajan tiellä sekin, mutta niin kai ne sohvapöydät aina. Ja Batman se vasta tiellä ja keskellä kaikkea onkin.

2 kommenttia:

 1. Hupsista keikkaa, luin yhtäjaksoisesti blogiasi lähes 3h. Olin joskus sen löytänyt ja väliin se katosi ja nyt yhtäkkiä taas löysin sen ja ihastuksella katselin kuviasi. Mikä objektiivi sulla muuten on, hienoja kuvia :) -Jenna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, saahan sen päivän kulumaan noinkin... ;) Kiitos!

   Minulla on kolme objektiivia käytössä, tässä postauksessa oon käyttäny 50mm/f1.8 paitsi viimenen kuva (on tosin ehkä kuuden kuvan panoraama) on tehty 15-85mm/f3.5-5.6 -linssillä. Se viimenen obiska onkin lähinnä vaan luontokuvaukseen, 70-300mm/f4-5.6.

   Poista

Kiitos kommentistasi!